2777
2789
عنوان

به مناسبت سالگرد خیانتش🥀💔

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 27 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا چجور میتونن قلب یه زن رو بشکوننبه خدا که یزید شما مردای خیانتکارید کثافتا

به نظرم خیانت نه تنها لذتی نداره بلکه سراسر ترس و استرسه نفهمیدنه همسره و اینکه چجوری میخوان بمیرن؟ چقدر گناهه شکستن قلب و روح و اعتماد و باور یه ادم حق الناسه که من شب و روزم شده گریه

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔
ببین بنظرم آدم یا میمونه و میبخشه یا جدا میشه ... حد وسطی وجود ندارد. جاری من موند ولی نبخشید الان ه ...

چقدر درکش میکنم اون الان یه موجود بی پناهه که داره تو لونه دشمنش زندگی میکنه

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔
به نظرم خیانت نه تنها لذتی نداره بلکه سراسر ترس و استرسه نفهمیدنه همسره و اینکه چجوری میخوان بمیرن؟ ...

خدا تو قلبای شکسته جا داره 🤍

برات از خدا حال خوب میخوام و رهایی از این کثافت 

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
خدا تو قلبای شکسته جا داره 🤍برات از خدا حال خوب میخوام و رهایی از این کثافت

ممنونم🌿🤍

چقدر درکش میکنم اون الان یه موجود بی پناهه که داره تو لونه دشمنش زندگی میکنه

اتفاقا امشب با همسرم داشتیم در موردشون صحبت میکردیم. ببین من دلم برای هر دو میسوزه 

ی اشتباه زندگی برادرشوهرم رو به باد داد. تاوان سنگینی داد، دیگه تموم شد اون داستان ولی هنوز هم داره تاوان میده و جاریم ی جور دیگه .... داشتم میگفتم کاش همون هشت سال پیش جدا شده بودن، هر دو گناه دارن. جاریم دیگه اعتماد نداره و شکسته و برادر شوهرم ی عمر باید تاوان اشتباهش رو بده ولی شاید جدا شده بودن اینقدر سردرگم نبودن تو زندگی و مسیرشون جدا میشد 

حداقل اینجا یه فحشی بش بده دلت خنک شه حس میکنم خیلی مرد سلطه گریه که حتی نذاشته شاکی شی از خیانتش ان ...

شاکی ام عزیزم داغونم نه سلطه گر نبود اتفاقا خیلی وقتا حرف حرف من بود ولی اونقدر حس ناکافی بودن بهم داده که همش اون زنارو دنبال میکنم ببینم چی دارن

شاکی ام عزیزم داغونم نه سلطه گر نبود اتفاقا خیلی وقتا حرف حرف من بود ولی اونقدر حس ناکافی بودن بهم د ...

وای ول کن کمبودو اون داره 

باور کن این زنایی که باهاشون خیانت میکنن هیچ شکل خاصی نیستن تازه من حس میکنم تو نود درصد موارد زن خودشون خیلی بهتره 

این مرضه 

اگه با صد تا زن دیگه هم بخوابه باز همینه 

بعد یه مدت دلشو میزنه چون پاک نیس 

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 

عزیزم فکرکنم من‌وشما قبلا باهم حرف زدیم کجا نمیدونم ولی مطمینم

منم دومین سالگرد ببین  نصف موهام سفید شد بارها به جنون رسیدم دیگه خودت میدونی چی به سر روزگار آدم میاد

الان ولی به لطف خدا خوبم خیلی به خودم ‌خداوند نزدیک شدم حالم از قبل خیانت همسرمم بهتره رشد کردم  تاپیکامو ببین از یه جایی ببعد دیگه حال بدیام رفت 

با خدا وارد ارتباط شو شاید باورت نشه زیباترین معشوق میشه برات 

ارتباطت باشوهرت چطوره الان؟ درصدد جبران هست؟ 

عزیزم فکرکنم من‌وشما قبلا باهم حرف زدیم کجا نمیدونم ولی مطمینممنم دومین سالگرد ببین نصف موهام سفید ...

خوشحالم حالت بهتره عزیزم رابطه خوبی نداریم یکسال گذشته ولی برام اصلا کم رنگ نشده

اگه میتوانید گذشت کنید تعهد بگیرین ازش اونم اصلاح کنه خودشو اگ هم نمیتونید ذهن افکارتون پیچیده نکنید و فردا هاتون و خودتون عذاب ندین جدا بشین دیگه در دو حالت قرار نذین خودتون تکلیف روشن کنید آسیب هاتون بیشتر وارد نشه چون سلامتی تون هم در خطر میندازه این حالت بی تکلیقی که ایجاب کردین برا خودتون