2777
2789

خیر

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هوا که خیلی خیلی بده

مال سوخت مازوته

گذاشتنش روی حالت اضطرار که برقها قطع نشه

هوا هم گرم شده

بارون و برفم نمیاد دیگه

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

مال سوخت مازوتهگذاشتنش روی حالت اضطرار که برقها قطع نشههوا هم گرم شدهبارون و برفم نمیاد دیگه

به اسمم توهیننن کردی🤣🤣🤣 چرا از پاییز بدت میاد 

دلبر ناب دلم هستم🖤بچه ها نخندینا:)    ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊

حضوریه

این چند روز دانشگاه علوم پزشکی تهران  مجازی بود کلاس ها؟

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
به اسمم توهیننن کردی🤣🤣🤣 چرا از پاییز بدت میاد

پسرم همش مریض میشه

یه بچه دیگمم توی فصل سرما فوت شد

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

پسرم همش مریض میشهیه بچه دیگمم توی فصل سرما فوت شد

عزیزمم من شوخی کردم یه وقت ناراحت نشی 

متاسفم ببخشید  روحشون شاد🖤🫂

دلبر ناب دلم هستم🖤بچه ها نخندینا:)    ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊