2777
2789

● شاخص آلودگی هوای تهران هشتم دی ●

● شاخص آلودگی هوای تهران؛ ۸ دی ●

(( شما کدوم شهرستان و استان و شهر و روستا 

زندگی میکنین و سکونت دارین و وضعیت اب و هوایی مکان و لوکیشنی که زندگی میکنین چطوره و نمودار شاخص آلودگی هوا به چه شکلی هست و چه عددی رو نشون میده ؟؟؟ هر وب سایتی یک عددی رو برای شاخص آلودگی تایپ کرده اما من یکی رو میزارم تو تاپیک به هرحال ما چطور تو این وضعیت اب و هوایی نفس می‌کشیم و شش هامون و ریه هامون چطور تنفس 

میکنه رو نمیدونم !!! ))

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

(( شاخص آلودگی هوای تهران نشانگر عددی است که هوای تهران را ناسالم برای تمامی گروه‌ها ارزیابی می‌کند.فرارو- امروز شنبه، ۸ دی ماه سال ۱۴۰۳ است. شاخص آلودگی تهران عدد ۱۲۱ را نشان می‌دهد به این معنی که میزان آلاینده‌های موجود در هوا برای گروه های حساس، در سطح ناسالم است. به گزارش فرارو، هوای امروز تهران، ناسالم است و برای تمامی گروه‌ها هشدار ثبت شده است. در ۲۴ گذشته میانگین میزان آلودگی عدد ۱۴۵ بوده که به طور مشخص ناسالم برای تمام گروه‌ها بوده است.  تهران از ابتدای سال ۵ روز هوای پاک، ۱۷۷ روز هوای قابل قبول، ۸۶ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه و ۱۵ روز هوای ناسالم برای همه افراد داشته است.این در حالی است که تهران در مدت مشابه سال پیش ۹ روز هوای پاک، ۱۸۷ روز هوای قابل قبول و ۷۷ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه و ۱۰ روز ناسالم برای همه افراد داشته است.شرکت کنترل کیفیت هوای تهران توصیه کرد: افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان باید از فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل خودداری ورزند. افراد دیگر باید فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.•••))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله گلم درسته دستتون دردنکنه برای زحمتتون متشکرررم ....

خواهش میکنم ، کلا این شاخص آنلاین معتبره، اونی که اعلام میکنم میانگین مناطق ۲۲گانه است ولی با شاخص آنلاین میتونی شاخص منطقه خودت رو مقایسه کنی

البته هر عددی رو که اعلام میکنن،۴۰ تا بهش اضافه کن،بخش دروغگویی رو هم باید مدنظر قرار داد،مثلاً وقتی ...

بله گلم درسته دستتون دردنکنه واسه اطلاع رسانیتون عزیزم ...

خواهش میکنم ، کلا این شاخص آنلاین معتبره، اونی که اعلام میکنم میانگین مناطق ۲۲گانه است ولی با شاخص آ ...

بله عزیزم خیلی هم عالی متشکرم از زحمتتون همینطوره دقیقا ...