2777
2789
عنوان

دانشگاه آزاد کرج

354 بازدید | 17 پست

کسی دانشگاه آزاد کرج رفته؟ همونی ک تو گوهردشته

جوش خوبه؟؟ توصیه میکنید واسه رفتن یا ن؟رشته ی حقوق چنده تا کارشناسی پیوسته؟

دو کاربر تو ی اکانت❣️

عالی از هر نظر. من دانشکده زبانش بودم ولی دانشکده حقوق رو یادم نمیاد کجاش بود. فکر کنم نزدیک حسابداری مدیریت بود

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

من اونجا کامپیوتر خوندم بیشتر مجازی بودم

در کل بد نبود

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   https://daigo.ir/secret/9742160937

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عالی از هر نظر. من دانشکده زبانش بودم ولی دانشکده حقوق رو یادم نمیاد کجاش بود. فکر کنم نزدیک حسابدار ...

ببین یسوال

چطوری باید ثبت نام کنم؟ حضوری برم دانشگاه؟ بعد چطوری انتخاب واحد کنم؟ میتونم برم کافینت انتخاب واحد کنع

دو کاربر تو ی اکانت❣️
ببین یسوالچطوری باید ثبت نام کنم؟ حضوری برم دانشگاه؟ بعد چطوری انتخاب واحد کنم؟ میتونم برم کافینت ان ...

بدون کنکوره رشته ش؟

نمیدونم والا ما اون موقع حضوری رفتیم ثبت نام بعد از کنکور.

زنگ بزن بپرس خب

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
سلام عزیزم ببخشید اساتید سخت گیری داره؟سطح سوال امتحانات چطوره ؟

اونموقع اره سختگیربودن و سطح سوالاتم بستگی به استاد داره

سخت گیری از چه لحاظ ؟میشه کلا توضیح بدی درباره اون دانشگاه

الکی نمره نمیدادن، به غیبت حساس بودن

من سال ۸۹ درسم تموم شد. خب الان خیلی فرق کرده حتما

میگم رشتت مهندسی کانپیوتر بودهالان تموم شدی یا چی

بله

تموم شده

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   https://daigo.ir/secret/9742160937