2777
2789

این قصیه مربوط به پدرم،  لطفا تا اخر بخونید 

یه بار رفتم دندونپزشکی ، و خب خودتونم میدونید دیگه هزینه های دندونپزشکی زیاده 

یه دندون عصب کشی و روکش کردم شد حدودا ۸تومن 

اومدیم تو ماشین بهم گقت هی بهت گفتم دندونپزشکی بخون ، گوش نکردی ، ببین چه پولی در میارن 😐

همون لحطه تو دلم گقتم یه جوری میگی انگار التماسم میکردن تروخدااااااا بیا دندونپزشکی بخون 

من کلا به رشته های پیراپزشکی و پزشکی علاقه نداشتم 

در حال حاضر ترم ۵ژنتیک هستم دانشگاه دولتی شهر خودم ، تصمیم مهاجرت دارم 

سال دهم ، رفتم یه کتاب تست گرفتم شد ۱۲۰تومن ، اونموقع خیلییییی گرون حساب میشد ، سال ۹۸، اومدم تو ماشین دیدم بابام اعصابش خورده( نه اینکه خسیس باشه ، دستش تنگ بود اونموقع) چون کتابی که خریدم گرون بود 

دیگه همون شد اولین و آخرین کتاب تستم 

۳سال کنکور نه کلاس رفتم نه مشاوره داشتم نه آزمون میدادم نه کتاب میخریدم 

همرو دانلود میکردم ، و تااوتجایی که در توانم بود خوندم و تلاش کردم تا اینکه زنتیک قبول شدم ، رشته مورد علاقم و یکی از دلایل مهمی که انتخاب کردم برای مهاجرت یود 

حالا پدرم شدیدا با مهاجرت کردنم مخالفه ، کلا سنتی فکر میکنه 

سالی که کنکور داشتم نزاشت شهر دیگه رو بزنم منم شهر خودمو زدم و رفتم دانشگاه ، ولی دیگه برای ارشد قصیه فرق داره ، بدون اینکه بهش بگم شهر دیگه رو میزنم و میرم همونجا درسمو میخونم و برای دکترا هم فاند میگیرم و میرم 

خواستم اینو بگم که به قول یکی از کاربرا  این پدر مادرا هرررررررررجور زندگی کنی بازم یه حرفی بهت میزنن ، همیشه از بچه ها انتطار بهترینننننننننن نتیجه رو بدون هیچ امکاناتی دارن ، اصن به این قکر نمیکنن ببینن بچم خودش چی دوست داره ، چی میخواد 

بچه ها زندگی خودشونو دارن ، قرار نیس مطابق میل پدر مادرا زندگی کنن ، پیت نن زندگی خودشونو تو چارچوب بدون آسیب رسوندن به بقیه و خودشون داشته باشن 

بچه ها حق اینو دارن برن دنبال رویاشون، فک نکنید بچه متعلق به خودتونه

ولی دیگه اینسری نمیخوام کوتاه بیام ، میرم دنبال زندگیم ، مگه من چند بار فرصت زندگی دارم 

نظرتون بگید لطفا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم سخت گرفتی پدرت منظوری نداشته راجع به دندونپزشکی بهت اونجوری گفته !بزرگش کردی شما

ن۶ اصن کاری به این مسئله ندارم ، من میگم چرا پدر مادرا فکر میکنن بچه متعلق به اوناس، چرا فک میکنن چون برا یچه هزینه میکنن میتونن تو آینده و آرزوهاش دخالت کنن

خیلی بزرگش کردی🤣اگ پدر منو ببینی پدر خودتو مهر میمنی روش نماز هزار رکعتی میخونی

نه اصن کاری به این مسئله ندارم ، اینو به عنوان مثال گفتم.  من میگم چرا پدر مادرا فکر میکنن بچه متعلق به اوناس، چرا فک میکنن چون برا یچه هزینه میکنن میتونن تو آینده و آرزوهاش دخالت کنن

دهه نودیا اصلا قابلیت گوش کردن به حرف پدرومادر روشون نصب نشده از همون اول کار خودشونو میکنندیگه تو ن ...

من دهه هشتاد هستم ، ۲۱سالمه 

اتفاقا اون اوایل خیلیییییییی فرنانبردارشون بودم و حالبه هرچقد. بیش‌ازشون اطاعت میکردم بیشتر بهم تو سری میزدن و تحقیرم میکردم 

ولی جدیدا دیگه اینطوری نمیخوام باشم

نه اصن کاری به این مسئله ندارم ، اینو به عنوان مثال گفتم. من میگم چرا پدر مادرا فکر میکنن بچه متعلق ...

پدر من میگه زوری وادر بپوش

زوری منو محدود کرده حتی نمیزاره درس بخونم نمیزاره حتی برم بمیرم هیچیی

خرج هم نمیکنه هیچ شاید از اول عمرم تا حالا ۸ تومن خرجم نکرده باشه که پدر ما ی غری زده

بنظرم ناشکری... پدرته دیگه باهاش حرف بزن یجورایی حالیش کن

پدر من میگه زوری وادر بپوشزوری منو محدود کرده حتی نمیزاره درس بخونم نمیزاره حتی برم بمیرم هیچییخرج ه ...

اتفاقا پدر منم تا حدودی مثه پدر شما بوده.  درسته مالی کم نمیزاره در حد توانش ولی بازم اونطور که باید نیس 

یه زمانی اجازه نمی‌داد مانتو بالاتر از زانو بپوشم،  همشم نگران حرف مردم بود ، تا اینکه چند بار به حرفش گوش نکردم ک کار خودمو کردم ، اونم دیگه چیزی نمیگه 

حتی برا عروسی اجازه نمی‌داد ناخن مصنوعی بزارم ، 

من دهه هشتاد هستم ، ۲۱سالمه اتفاقا اون اوایل خیلیییییییی فرنانبردارشون بودم و حالبه هرچقد. بیش‌ازشون ...

دهه نودیا باگ‌های تمام نسل هارو دیگه پر کردن

IQ بالایی دارن  اما  EQپایینی ، هوش بالا همدلی پایین 

ن۶ اصن کاری به این مسئله ندارم ، من میگم چرا پدر مادرا فکر میکنن بچه متعلق به اوناس، چرا فک میکنن چو ...

دخالت ندیدی عزیزم😂 

من خودم راجع به مهاجرت اصلا گنگ موندم .از طرفی مهاجرت و کار عاقلانه میبینم از طرفی اصلا از نظر احساس و خانواده و غربت نمیتونم باهاش کنار بیام .

خیلی بهش فکر کردم هیچ وقتم به نتیجه نمیرسم .مشخصه هر پدرو مادری پیشرفت بچشو میخواد اما اینکه دلشو داشته باشه دوریشو با هزار مشکل تحمل کنه خیلی عالی میشه

عزیزم بهت افتخار میکنم که تونستی رشته ی مورد علاقت قبول شی. در مورد پدرت هم عیب نداره بلاخره اونا آرزو زیاد دارن واسه بچه هاشون فکر میکنن با کتاب های مدرسه میشه پزشکی قبول شد بی خیال حرص نخور 

عزیزم بهت افتخار میکنم که تونستی رشته ی مورد علاقت قبول شی. در مورد پدرت هم عیب نداره بلاخره اونا آر ...

قزبونت برم عزیزم 

الان نگرانیم فقط درباره مهاجرته ، موندم چطوری راصیش کنم