شغلمو دوس ندارم به زور میرم میخوام استعفا بدم ولی تو قرارداد نوشته ۴ ماه قبل باید بگین ولی میترسم بزنه زیرش بعد ۴ ماه چون تو اون یکی همکارا دیدم ک زده زیرش چیکار کنم راهنماییم کنین.
همچین چیزی مگه میشه که تو قرار داد بگه از چهار ماه قبل بگید 🙄😳😳
آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم تو کارای قبلی نهایت ۱ ماه قبل گفتن بگین ۴ ماه خیلی زیاده تو قرارداد نوشته اگ زودتر برین سفته میذ ...
اظهارنامه باید ارسال کنید
به صورت قانونی اقدام کن که مشکل بر نخوری و راحت در بیای از این کار
آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه
۲ سال بعد تازه این ماه قرارداد بسته از اردیبهشت میرم
الان چون آگاهی نداری داری اذیت میشی
برو از قراردادت عکس و .. بگیر
ببر پیش یه نفر که بلده
یا تو این سایت یه وکیل پیدا کن
شرایط فسخ قرارداد و .. رو بهت توضیح بده