2777
2789

سلام رفتم دکتر گفت چشات خیلی کم ضعیفه اگ اذیت میشی عینک بدم منم قبول کردم کارت کشیدم

حالا اومدم خونه میگم چرا الکی پول دادم اونم تو این اوضاع الان دلداریم بدین😖😖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چشمام یکم ضعیفه ، دو هفته پیش رفتم دکتر ، عینک نگرفتم ، الان پشیمونم میخوام برم بخرم ، البته من شاید گاهی شب رانندگی کنم ، برای اون میخوام بخرم ، در طول روز استفاده نمیکنم ، اگه پشیمونی زنگ بزن بگو فعلا نفرستید کارگاه ، پشیمون شدم 

چشمات خیلی ضعیفه پول دادی عینک بخری دیگه چرا ناراحتی استفادش میکنی دیگه اتفاقا خیلیم واجبه اصلا الکی ...

ن خیل کم یکی ۲۵ یکی نیم

دکتر گفت نیاز نیس ولی اگ نزنی بدتر میشی

خودمم اذیت میشم ولی ازچن نفر پرسیدم گفتن اگ بزنی چشات ضعیف تر میشه

از عینک واجب تر هم هست مگه ،خریدای چرت و من و ندیدی در حدی چرتن میام خونه قایم میکنم چشمم دیگه بهش نیفته حرص بخورم  

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
منم چشمام یکم ضعیفه ، دو هفته پیش رفتم دکتر ، عینک نگرفتم ، الان پشیمونم میخوام برم بخرم ، البته من ...

صبحش زنگ زدم گفت جون ۵شنبه و جمعه تعطیلیم همون شبش فرستادیم

منم پولمو حساب کردم نصفشو

نمره چشات چنده؟

ن خیل کم یکی ۲۵ یکی نیمدکتر گفت نیاز نیس ولی اگ نزنی بدتر میشیخودمم اذیت میشم ولی ازچن نفر پرسیدم گف ...

خب دکتر گفته نزنی بدتر میشی ، خودت هم که سردرد میگیری ، با توجه به شرایطت نیاز بوده بخری ، من سردرد میگیرم زندگیم مختل میشه