2777
2789

بچه ها محاسبه کاری رفتم به اقا اول مصاحبه کرد اومی بود یه خانمی وسطاش اومد حس خوبی ازش نگرفتم 

حستون میگه اوکی میشه یا نه

فقط لطف خدا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا مصاحبه رفتن که چیزی نیست خیلی ها میرن، از بین اینا شما قبول بشی یا نه خدا می‌دونه... اگه مدارک و سابقه کاری خوبی داری شاید بشی 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
والا مصاحبه رفتن که چیزی نیست خیلی ها میرن، از بین اینا شما قبول بشی یا نه خدا می‌دونه... اگه مدارک ...

خیلی دنبال دلایل منطقی نبودم میخواستم حس کاربرا بدونم 

منم فکر نکردم‌چون رفتم مصاحبه حتما قبولم 

اونطوری که تاپیک نمیزدم عزیز دلم❤️❤️❤️❤️

فقط لطف خدا
خیلی دنبال دلایل منطقی نبودم میخواستم حس کاربرا بدونم منم فکر نکردم‌چون رفتم مصاحبه حتما قبولم اونطو ...

این واقعا نیاز به حس نداره، اگه سابقه کاری و مدرک درست حسابی نداری صد درصد قبول نمیشی، باز بسته به اون کاری که رفتی نمی‌دونم چجور کاری بوده اگه کار درست حسابی بوده قبول نمیشی 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
این واقعا نیاز به حس نداره، اگه سابقه کاری و مدرک درست حسابی نداری صد درصد قبول نمیشی، باز بسته به ا ...

نمیدونم شما کجای این کره زنین زندگی میکنید خیلی دید محدود دارید 

دوست عزیز نرفتم رزومه پر کنم رفتم مصاحبه یعنی پس سوابق کاری و رزومه و مدارکم تایید شده بود که رفتم مصاحبه

فقط لطف خدا
نمیدونم شما کجای این کره زنین زندگی میکنید خیلی دید محدود دارید دوست عزیز نرفتم رزومه پر کنم رفتم مص ...

واقع بین بودن به معنی دید محدود نیست... شاید شما تو دنیای رنگی و فانتزی خودت زندگی می‌کنی... به هر جهت اگر مدارک و رزومه و سوابقی که ارائه دادی نسبت به اون شغلی که براش مصاحبه رفتی مناسب بوده ایشالا که قبول میشی... من نه از مدارک و سوابق شما خبر دارم نه شغلی که براش مصاحبه رفتین 

امضا ندارم اثر انگشت زدم