2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرمن ناخن بلند اصلا خوشگل و باکلاس نیست مثل فالگیرا و دخترای کوچه بازاری میشه 

یه خانم با کلاس ناخوناش همیشه تمیز و مرتبه وقدش یکم بلند با لاک مرتب

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
وااای برا مننننکوتاه و گرد و پهنبلند کنم همش کج و کوج میشه

یکبار ناخن گیر بردار، هرکدومو یه مدلی درست کن ،ببین کدوم بهترمیشه ،ازدفعه بعد همون مدلی بلندکن😂🥹

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
به نظرمن ناخن بلند اصلا خوشگل و باکلاس نیست مثل فالگیرا و دخترای کوچه بازاری میشه یه خانم با کلاس نا ...

تازه بدون لاک قشنگ ترهم هس😌

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
همون دیگه قبول نیس اونطورولی خیلی دلم میخواد امتحان کنم

تو اون یه هفته پریت امتحان کن،ولی کارجالبی نیس آرزوشو نکن

یکبار ناخن گیر بردار، هرکدومو یه مدلی درست کن ،ببین کدوم بهترمیشه ،ازدفعه بعد همون مدلی بلندکن😂🥹

ن بابا نمیشه اگه یکم بلندش کنم سریع میشکنه و کلا صاف نیسن کج رشد میکنه😂🤣

برو دکتر پوست آزمایش بده خب

نمیدونم والا حتی قبلنا ی مدت روی ناخونم مثل رنده بالا پایین بود یعنی روش دست میکشیدی صاف نبود الان اون حالت خوب شد ... ولی کلا احساس میکنم جنس ناخونم بدرد نمیخوره

نمیدونم والا حتی قبلنا ی مدت روی ناخونم مثل رنده بالا پایین بود یعنی روش دست میکشیدی صاف نبود الان ا ...

نه به جنسش نیست یه مشکلی داری 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً