2777
2789
عنوان

به نظرتون این پدر حق داره بچه شو تنبیه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 50 پست

من جای باباش باشه از خونه میندازمش بیرون😒

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه منو بفرسته سر کارش ، والا من با ده تومن فکر میکنم خیلی پولدارم

اره والا یه جوری گفت تنبیه کرده میرم معتاد میشم گفتم ماهی یه میلیونم نمیده ، البته برای کسی که تمام زندگیش برند و لوکسه ۳۵ تومن هیچی نیست ، باباش گوشی ایفون ۱۵ شو هم از دستش گرفته 🤕یه سامسونگ بهش داده 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

اگه دقت  کنید    هر کس   پول ریخت  زیر پای فرزندش    وگفت 

دارم بهش محبت میکنم    اخر عاقبتی  نداره    محبت کردن  وتربیت بچه   ودوست شدن باهاش    ربطی به پول نداره

من داستانی رو شنیدم   که پدر بسیار  ثروتمند   بود  ولی به بچش  

وانمود کرد   که فقیره    اون پسر بعد از سالها بزرگ شد ویک فرد 

قدرتمند از نظر اقتصادی شد   ونزد   پدر رفت   وپدرش گفت  این شرکت وتشکیلات  مال منه  واز این پس  اونو بتو واگذار میکنم

این  موردو   که گفتید  اگه یه روزی تمام ثروت  پدر بهش برسه 

همه رو بر باد میده    چون فقط خرج کردنو بلده    نه بدست اوردنو

اگه دقت کنید هر کس پول ریخت زیر پای فرزندش وگفت دارم بهش محبت میکنم اخر عاقبتی نداره ...

درسته ، دختر تاحالا اینجوری زندگی کرده که تو خونه شون خدمتکار داشته ، اما الان باید بره سرکار باباش میخواد بذارتس تو سختی ک مثلا بفهمه پول دراوردن سخته 

۴ تا ، این یکی ک تنبیه شده دختر هست و خیلی عزیزه برای باباش ، بقیه پسر هستن و بابا فقط بهشون سرمایه ...

حقش بوده دست باباش درد نکنه فقط کاش قبل اینکه سر کار بفرستتش اول میفرستاد پیش روانپزشک چون خونه آتیش زدن خیلی حرکت بزرگ و خطرناکیه و قطعا طرف مشکل روانی داره

حقش بوده دست باباش درد نکنه فقط کاش قبل اینکه سر کار بفرستتش اول میفرستاد پیش روانپزشک چون خونه آتیش ...

دختر بیشتر از ایناست ک میگه بابام کلی خونه ی دیگه داره این اتیش زدنا قلقلک هم نمیده بابامو ، با خیال راحت خسارت چند میلیاردی زده 

بله حق داره.

کمش هم هست من بودم بیشتر تنبیه میکردم

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!