2777
2789
عنوان

چت با جنس مخالف

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 43 پست
اگه صمیمیت صورت نگرفته نه خیانت نیست

نمی‌دونم شک دارم چت کرده باشه یا نه ولی با پیج فیک ی دختری و فالو کرده که حس میکنم چتم کردن ولی همه چی همون ی روزه تموم شده

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اعتقادم اینه خیانت خیانته دیگه چتی و جنسی سرم نمیشه. ادم خیانت کارم اگه راست میگه پشیمونه اصلا از ...

می‌دونم دقیقا منم با شما هم اعتقادم ولی نمیدونم اصلا بتونم ببخشمش یا ن خیلی پسر خوبیه نمی‌دونم چرا این کارو کرده

بستگی داره دوسش داری نداری چقدر آزار میبینی از فکر کردن به این من اگه میخواستم بمونم و باشم اول کلی ...

دقیقا از وقتی فهمیدم دیگه گوشیو روش جواب نمیدم حداقل ۴۰ بار و زنگ زده 

عرض کردم که هدف و قصد مهمه وگرنه صحبت عادی و بدون قصد هیچ ایرادی نداره و حساسیت بیخود و مخرب هست

خب قصد داشته که پیام داده وگرنه چرا باید پیام بده

بستگی داره عذر خواهی میکنم اگه لاس بزنن خب این خوب نیست اگه یه صحبت معمولیه نه خیانت حساب نمیشه

نمی‌دونم لاس زدن یا نه ولی قطعا لاس زدن ی دختر و پسر درباره چی میخوان صحبت کنن باهم 

بعدا هم گولش میزنه آدم متعهد هیچوقت خیانت نمیکنه اگه قصد ازدواج باهم دارین لطفا بیشتر روش فک کن

دقیقا نمی‌دونم چجوری اعتماد کنم که دوباره این کارو نمیکنه 

خب اره هست اگه اینطورهاگه توبه کنه مشکل ندارهیعنی انشاع الله

شما خودت آقایی اگه خانومت این کارو بکنه بعدش توبه کنه اوکیه؟

می‌دونم دقیقا منم با شما هم اعتقادم ولی نمیدونم اصلا بتونم ببخشمش یا ن خیلی پسر خوبیه نمی‌دونم چرا ا ...

وقتی هنوز زیر یه سقف نرفتی و الان تو دوران دوستی که هیچ فشاری بهتون نیومده این کارو کرده، خدامیدونه بعدا چندبار بخواد اینکارو کنه. من بابام به مامانم خیانت کرد و بارها التماس کرد ببخشدش و ابراز پشیمونی کرد ولی بااینکه سالها از اون ماجرا میگذره مامانم میگه، نمیتونم وقتی که صدمو براش گذاشتمو به راحتی با یکی دیگه جایگزینم کرد رو ببخشم. اینکه ببخشیش یا نه دست خودته ولی الان تو دوستی دوران شناخته و حواست حسابی‌ به این لغزیدنا باشه😉