2777
2789
عنوان

به نظرتون این پدر حق داره بچه شو تنبیه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 50 پست
پدر یه بچه دیگه نمیخاد؟🤣🤣💅اروم و ساکت مطیع هر چی پدر بگه میگه چشماره بابا بزار تنبیهش کنه پرو شده

منم هستم🤣باهم میتونیم بریم اونجا 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر بیشتر از ایناست ک میگه بابام کلی خونه ی دیگه داره این اتیش زدنا قلقلک هم نمیده بابامو ، با خیال ...

اصلا کل ایران واسه باباشه حرکت دختره خطرناک و روانی واره بحث پول و مال نیست بحث روان دختره است که خیلی داغونه

اوف😂😂😂پسر مجرد ندارن؟

چرا سه تا پسر مجرد داره😂😂چه پسرایی هم داره ، کلا عموهای این دختر هم پسر زیاد دارن همه پولدار 

خیلی عالیمیام پی وی آدرس خونشونو بده😂

خونه زیاد دارن 🤣نمیشه گیرشون اورد ، شماره ی پسراشو دارم میفروشم بهت🤣🤣

مخشان را خواهم زد😞😂

ولی دور از شوخی یه رگ عرب دارن ، خیلی خوشگل و خوشتیپ و خوش قد و بالا هستن🥲 قداشون بالای ۱۹۰ چشم ابرو مشکی ،حیف احساسی نیستم وگرنه عاشق یکیشون میشدم🤣