2777
2789
عنوان

خانومای عاقل و با سیاست

110 بازدید | 26 پست

یه آقا پسری هست 

سنش هم کم نیست و آدم اجتماعی هست 

بعد،، سه ساله می‌شناسمش 

هر دفعه میاد با التماس و مرگ. عزیزانش منو قسم میده ک باهاش برم تو رابطه 

بعد دیشب یه اتفاق جالب افتاد 

اینه که  حرفایی ک ب من زده بود رو استوری کرده بود برای یه دختر دیگه و تگش کرده بود عین همون حرفا با یه کلیپ که ب موضوع می‌خورد 

من این آقا رو چند ماهه بلاک کردم. ک چند شب پیش با یه خط جدید دو باره اومد، و بعد این اتفاق،، من بازم بلاکش کردم

ب نظرتون اگ دوباره برگشت ی حرف دندون شکن یا درست حسابی بگید بهش بگم خیلی دل منو شکونده و حرمت منو برده

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از ی همچین آدم سمی باید تا میتونی دوری کنی جوابشم بسپار دست خدا

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت

بگو تو در شان ما نیستی 

برو یکی مث خودت پیدا کن 

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉

شما باهاش در رابطه نبودی که الان حرمتت بشکنه اصلا ربطی نداره فقط ایندفعه بگو بجای با صد نفر بودن با یکی باش لااقل ب خودت شک نداری 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

از ی همچین آدم سمی باید تا میتونی دوری کنی جوابشم بسپار دست خدا

تازه اون منو نفرین میکنه ک چرا بهش تهمت میزنم و اینقد التماس میکنه باهاش نمیمونم. همش نفرینم میکنه 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
شما باهاش در رابطه نبودی که الان حرمتت بشکنه اصلا ربطی نداره فقط ایندفعه بگو بجای با صد نفر بودن با ...

دقیق عین همین رو بهش گفتم. 

شما باهاش در رابطه نبودی که الان حرمتت بشکنه اصلا ربطی نداره فقط ایندفعه بگو بجای با صد نفر بودن با ...

گفت تهمت نزن و قضاوت نکن، 😂😂

تازه اون منو نفرین میکنه ک چرا بهش تهمت میزنم و اینقد التماس میکنه باهاش نمیمونم. همش نفرینم میکنه

راهشو پیدا کرده محل ...بههش نده آدم بشه

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت
اسکرین شات بگیر از آستوریاس و نشونش بده بگو کپی پیست خوب کار میکنه

همون دیشب بلاکش کردم ولی قبلش بهش گفته بودم یه مشت حرف حفظ کردی به همه میگی 

گفت تهمت نزن و قضاوت نکن، 😂😂

🤣🤣😐 بلاکش کن بره گمشه چقدر خره

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

راهشو پیدا کرده محل ...بههش نده آدم بشه

خیلی خنده داره منو نفرین میکنه چند بار این کار کرده ک حلالت نمیکنم خدا جواب دل شکستم ازت بگیره و فلان