2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگن بعد کریسمس پایین میاد.

نهایت چقدر میخواد بیاد پایین 

میلیون می برن بالا..۳۰۰ اینا کم میکنن میگن عه طلا اومده پایین

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
تاعید میرسع ب ۶تا 1405گفتن 10تومنب بعد نقره روی بورس میره

قبلنا اگه میشنیدم میگفتم نه امکان نداره 

ولی تو این چند ماه دو میلیون افزایش داشته 

معلومه تو دو سال دیگه بالاتر بره

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

اطراف ایران اوضاع داغونه 

داعش و طالبان و بی امیه و ابوسفیانیا ریختن 

بل بشو شده 

اوضاع خرابه ممکنه بیشتر هم بشه 

خدا رحم کنه

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡
قبلنا اگه میشنیدم میگفتم نه امکان نداره ولی تو این چند ماه دو میلیون افزایش داشته معلومه تو دو سال د ...

بعله عزیزم با خاک یکسانیم ما

خدا ب بچه هامون رحم کنه

درآمد ریالی❌ خرج کرد دلاری✅

خداجونم شکرت🦋

اطراف ایران اوضاع داغونه داعش و طالبان و بی امیه و ابوسفیانیا ریختن بل بشو شده اوضاع خرابه ممکنه بیش ...

اینایی که گفتی فقط اطراف ایران نیستن کشورای دیگه هم باهاشون همسایه ان ولی اقتصادشون اون کشورا مثل ما نیست

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذاشت/چه یاس بی نهایتی ندیمِ من بود/فصلِ بد خاکستری تسلیم و بی صدا گذاشت/چه قلب بی سخاوتی حریم من بود

اطراف ایران اوضاع داغونه داعش و طالبان و بی امیه و ابوسفیانیا ریختن بل بشو شده اوضاع خرابه ممکنه بیش ...

عزیزم تازه از تو غار اومدی بیرون؟

بنی امیه و ابوسفیان مال ۱۴۰۰ سال پیش بودن

الان جنیفرلوپز تو مکه کنسرت میذاره😄😄

عزیزم تازه از تو غار اومدی بیرون؟بنی امیه و ابوسفیان مال ۱۴۰۰ سال پیش بودنالان جنیفرلوپز تو مکه کنسر ...

نع دیگه همین اونایی ک آمدن تو سوریه میگن ما بنی امیه و ابوسفیان هستیم 

بزن نت ببین

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡