دیروز عکس عروسی پسر جاریمو گذاشتم اصلن نگفتم خودمم داخل عکسم یا من خوشگلم یا عروس کدمممون یه کاربر پر عقده که چن تا تاپیک دیگه هم دیدمش با نظراتش اول اومد کف معمولی هستین چن نفر ازم پرسیدن اون خانم کنارش کیه گفتم خودم اومده دوباره میگه چن نفر ازت تعریف کردن خوشت اومده تو به عروس حسادت میکنی میخوای با گذاشتن عکسو تعریف بقیه دلت خنک شه درصورتی که عروس واقعن چهره نازی داره ارایشو لباسشم سبک اروپایی سادهو لایت بود با اصرارم در جواب چن تا کاربر که گفتن دوباره عکسو بذار ریپلای کرده میگه خیلی معمولی بودن نمیدونم چرا اینقد اصرار دارین بگید قشنگن تاحالا شیکو قشنگ ندیدید جالبه خودش تو تاپیکاش دنبال ژلو بوتاکسو ایناس از زندگی داغونش میناله. چرااینقد دلتون سیاهه اصرار دارین بگید یکی عکس میذاره حتمن دنبال تعریفه من فقط دلممیخواس عکسمونو ببینید نه نظر سنجی که گویا کاملن کارم اشتباه بوده
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
طرف میگه میخوام ظرفشویی رومیزی بخرم میگمنخر من دارم خوب نیست.میگه به من حسادت میکنی که میخوام پیشرفت کنم😂
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم