2777
2789

دیروز عکس عروسی پسر جاریمو گذاشتم اصلن نگفتم خودمم داخل عکسم یا من خوشگلم یا عروس کدمممون یه کاربر پر عقده که چن تا تاپیک دیگه هم دیدمش با نظراتش اول اومد کف معمولی هستین چن نفر ازم پرسیدن اون خانم کنارش کیه گفتم خودم اومده دوباره میگه چن نفر ازت تعریف کردن خوشت اومده تو به عروس حسادت میکنی میخوای با گذاشتن عکسو تعریف بقیه دلت خنک شه درصورتی که عروس واقعن چهره نازی داره ارایشو لباسشم سبک اروپایی سادهو لایت بود با اصرارم در جواب چن تا کاربر که گفتن دوباره عکسو بذار ریپلای کرده میگه خیلی معمولی بودن نمیدونم چرا اینقد اصرار دارین بگید قشنگن تاحالا شیکو قشنگ ندیدید جالبه خودش تو تاپیکاش دنبال ژلو بوتاکسو ایناس از زندگی داغونش میناله. چرااینقد دلتون سیاهه اصرار دارین بگید یکی عکس میذاره حتمن دنبال تعریفه  من فقط دلم‌میخواس عکسمونو ببینید نه  نظر سنجی که گویا کاملن کارم اشتباه بوده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینقدر از این روانپریش ها زیاده

طرف میگه میخوام ظرفشویی رومیزی بخرم میگم‌نخر من دارم خوب نیست.میگه به من حسادت میکنی که میخوام پیشرفت کنم😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

اسی بازم بذار 

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.       1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

اینقدر از این روانپریش ها زیادهطرف میگه میخوام ظرفشویی رومیزی بخرم میگم‌نخر من دارم خوب نیست.میگه به ...

اصن عکس گذاشتن اشتباهه دیگه توبه کردم فک مبکنن ادم عکس میداره حتمن دنبال تعریفه چرا باید به عروس جاری حسادت کنم من عاشق بچه های جاریمم باعروسشم خوبم حتی با خواهراشم صمیمیم دعوتشون کردم خونم