2777
2789
عنوان

خانومایی که رژیم هستین

66 بازدید | 15 پست

برا کاهش وزن چرا آب میخورین امروز زنداداشم دیدم  خیلی اب می‌خورد من دکتر بهم گفته روزی هشت لیوان آب بخورم ولی همیشه سرویس بهداشتی هستم سخته ☹️

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

مثلا ی خانم با وزن ۷۵ کیلو باید روزی ۲ تا ۳ لیتر اب بخوره

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من شنبدم چون یکدفعه اب میخوری اینطوریع 

اگه تیکه تیکه بخوری بهتره

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
مثلا ی خانم با وزن ۷۵ کیلو باید روزی ۲ تا ۳ لیتر اب بخوره

خیلی هست باید کنار سرویس نشست 

اب خوردن زیاد هم خیلی ضرر داره باید به اندازه ی وزن اب خورد

میشه توضیح بدی من الان ۷۴ هستم چقد آب بخورم خوبه 

خیلی هست باید کنار سرویس نشست

نه عزیزم

باید شب تا صبح دستشویی بود 

و لحظاتِ اندکی میشه بیرون بود😂😂😂

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

من کارم از لیوان و لیتر گذشته .برای رفع ضعف هم که شده بشکه بشکه آب میخورم

جدی میگی آب میخوری ک گشنت نشه الهی🙂موفق شدی کم کردی یانه

من بهت گفتم ولی عمرا اینقدر آب بخوری!

دکتر متخصص تغذیه اون موقع رژیم گرفتم بهم گفت نمیدونم من ۶۵ هستم گفت روزی ۶ لیوان بزنی تو گوگل میاره یه جدوله حتما برو زیر نظر متخصص تغذیه و رژیم درمانی من بااینکه زیر نظر دکتر بودم دچار رفلاکس اسید شدم بخاطر رژیم

طبق طب سنتی آب زیاد بلغم بدنو زیاد میکنه و خودش باعت چاقی میشه اصلا لزومی نداره وقتی تشنه نیستی آب ب ...

من هروقت آب میخورم میرم ترازو میبینم زیاد تر شدم ولی فکر کردم کاذب یا توهم زدم