2777
2789
عنوان

چند روزه با نامزدم قهرم

99 بازدید | 13 پست

سلام روزتون بخیر باشه

چند روز پیش کاری داشتم و باهاش تماس گرفتم

چند دقیقه قبلش داشتیم چت میکردیم . تماس رو برداشت و بر خلاف انتظارم با لحن عصبانی گفت مگه صد بار نگفتم وقتی سرکار هستم ، بدون اینکه اطلاع بدی زنگ نزن ؟ دیدم عصبانی هست بخاطر همین با آرامش رفتار کردم گفتم باشه نمی‌دونستم الان مشغول کاری و کارت داشتم . اگه میخوای قطع میکنم بعدا صحبت میکنیم .

باز با لحن عصبی گفت قطع کردن رو خودمم بلدم و تو باید این موضوع رو بفهمی و رفتارت رو درست کنی

کلا خیلی عجیب بود که سر همچین موضوعی اینطور واکنش نشون داد و سابقه نداشت اینطوری باشه

بهم برخورد و نهایتا نوشت که به یه بچه ۲ ساله نهایتا باید ۵ بار یه حرف رو بگم که متوجه بشه ولی تو با صد بار تکرار کردن هم متوجه نمیشی و باز کار خودت رو می‌کنی

مدت نسبتا طولانیی با هم در ارتباطیم اما این رفتارش واقعا دلم رو شکست و خردم کرد . 

به نظر شما اینجا حق با کیه ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه فقط این یه باره شاید اعصابش از چیز دیگه خورد شده میتونی وقتی حالش خوب شد بهش بگی که توقع همچنین ...

اولین بار بود که دنبال بهانه بود و بخاطر یه موضوع کوچیک دعوا راه انداخت . اما اینطور نیست که رفتار این چنینی نداشته باشه . واسه همین دیگه تقریبا از ادامه ارتباطمون قطع امید کردم

چقدر شماها حساسین . خیله خب حالا 2 ساعت صبر کن شاید اونم از کارش شاکی بوده . عصبانی بوده سرت خالی کر ...

آخه نمیتونه هر جور دلش میخواد رفتار کنه

و بعد همچنان معتقد باشه که کار اشتباهی نکرده.

آخه نمیتونه هر جور دلش میخواد رفتار کنهو بعد همچنان معتقد باشه که کار اشتباهی نکرده.

به شما از قبل گفته بوده زنگ نزن دیگه... شوهر من  وکیله از همون اول گفت کاری داری پیام بده . با هم توافق کردیم وقتی بی مقدمه زنگ میزنم یعنی خیییییییییلی کارم واجبه باید جواب بده . راستم میگه ممنکنه توی دادگاه باشه موکل داشته باشه یا هرچیزی من که خبر ندارم . پس پیام میدم و زنگ میزنه بتونه

به شما از قبل گفته بوده زنگ نزن دیگه... شوهر من وکیله از همون اول گفت کاری داری پیام بده . با هم تو ...

میدونم عزیزم ولی ایشون شغلش طوری نیست که یه تماس جواب دادن انقدر باعث به هم ریختنش بشه و مشکل براش ایجاد کنه .

هر چند منم بعد پشیمون شدم که چرا با وجود تاکیدش لج میکنم و کار خودمو انجام میدم .