2777
2789
عنوان

چیکار کنم موهام خوب سه

51 بازدید | 10 پست

تروخدا بگین دارم دق میکنم نه ساله کوتاه نکردم هرچی هنوز مقدر لازم بلند نیست بعدم که اندازه شاشه بلبله قطرش دارم دیونه میشم آخه خوب بود جنسش رشدش دوساله داغون شده همسایمون از پارسال موهاش تا کوش بود یهو تا کمر شد اونوقت من هیچ

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جدیدا از محصولات mnd ایتفاده میکنم راضیم 

قبلش هم جوشونده رزماری میزدم به کف سرم عالی بود 

و موهامو هرماه موخوره گیری میکنم و دوسانت میزنم 

تو حموم با اب داغ نشور -قبل حمام موهاتو شونه بزن-اومدی بیرون اول با حوله خشک کن بعد سشوار از بالا بکش 

من روغن گلیس هم راضیم 

یه محلولی رو هم قبلا میزدم خوب بود (یک سوم ظرف اسپریت سرکه و دو سومش هم اب بارچند قطره روغن نارگیل یا بادوم)

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
به منم بگید ریزش چه جوری درمان کنمخیلی حجم موهام کم شده

تنبلی نخمدان نداری؟

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
من جدیدا از محصولات mnd ایتفاده میکنم راضیم قبلش هم جوشونده رزماری میزدم به کف سرم عالی بود و موهامو ...

سرکه سیب منظورم هست

سرکه سیب منظورم هست

ام آن دی چیشو میزنی این همسایه ما فروشنده نفیس بود اتفاقا منتها چون میگین نفیس خوب نیست من ازش نخریدم اصرار میکردم بخر نیمدونم حالا چیکار کنم موهای خودشم در آمده از پارسال اوکی شده منتها نمی‌دونم همین محصولات خودشو زده یا نه اینارو به مردم انداخته بعد رفته جنس بهتر گرفته

ام آن دی چیشو میزنی این همسایه ما فروشنده نفیس بود اتفاقا منتها چون میگین نفیس خوب نیست من ازش نخرید ...

عه 

من فقط شامپو و اسپریش رو میزنم 

تا الان راضی بودم چندماهه ایتفاده میکنم 

عه من فقط شامپو و اسپریش رو میزنم تا الان راضی بودم چندماهه ایتفاده میکنم

اسپری چی غیر این فروشنده ها کسی داره یعنی مغازه یا پاروخونه

اسپری چی غیر این فروشنده ها کسی داره یعنی مغازه یا پاروخونه

فکر نمیکنم داشته باشن 

منم از یه اشنایی سفارش دادم