2777
2789
واقعیت تلخه ،چون من واقعیت گفتم ،ناراحت شدی

زندگیت تلخه همش با شوهرت نشکل داری از همین دل سیاهته دیگه برای یه عکس معمولی ابنقد خرص میخوری فشاری شدی از حسادت داری میترکی 🤣قشنگ میشه فهمید خیلی عالی بوده که بوی سوختن میدی من که از اول نگفتم خودم کدومم چون برام مهم نیس کسی بگه چه. شکلیم ولی مثل توام دنبال بلفارو ژل بوتاکس نیستم بجای عقده گشایی اخلاقتو درس کن زندگیت درس شه تو فضای مجازی خیلی راحت به بقیه میپری وای بحال زندگیت خانم شیک😂🤣اینقد شبکی جرات نکردی تاحالا عکستو بذاری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی عکس معمولی بود همه چی نمیدونم چرا الکی میگن خوشگل ،انگار واقعا خوشگل و شیک ندیدن

چه اصراری دارید نظر خودتونو به همه تحمیل کنید اینقد سخته ارزوی خوشبختی کردن؟انفافن عروس خیلی ساده بود و شیک برخلاف امروزیا که لباس پرزرقو برق میپوشن پر پف ایشون مثل اروپاییا لباسش ساذه ارایشم سادهو ملایم فک میکنم شما اینقد اونجوری دیدی به این سادگی عادت ندارید در هرصورت از نظر خیلیامون زیبا بود نظر هرکسی هم برای خوذش محترمه نکه بگه من درست میگم بقیه شیک ندیدن

چه اصراری دارید نظر خودتونو به همه تحمیل کنید اینقد سخته ارزوی خوشبختی کردن؟انفافن عروس خیلی ساده بو ...

اصن من نگفتم خودمم تو عکسم ذوقیم نکردم از تعریف بقیه خودش داره از حسادت میترکه به من میگه حالا عکس خودشو بذاره داغونه هااا ادعاشون فقط زیاده اتفاقن پریشبم همه تو تالار میگفتن عجب عروس اروپایی ای اینقد دلش سیاهه خودش معلوم نیس عروسیش چقد داغون بوده عقده شده براش😂🤣بعد دیذه زر زیاد زده گفته حسودی اومدی ازت تعریف کنن من اصن نظر نپرسیدم اون بهتره یا من متوهمه احمق