2777
2789
عنوان

به نظرتون از کارم بیام بیرون

35 بازدید | 4 پست

هنوز یه ماه نشده کار پیدا کردم؛ما تو کار فروش رایگان هستم.بسته های رایگان دمنوش میدیم به رهگذرا ، درعوض شماره طرفو میگیریم که تبلیغات براش بفرستیم.

شرکت هزینه های بسته های رایگان رو قبول کرده در عوضش در ازای تبلیغات و فروش دمنوش بیشتر ، هزینه های زیادی کاسب میشه.

اول صاحب کارم بهم‌ گفت حقوق ثابت ۶ تومن برای یکماه، من فقط ۴ ساعت در روز براش کار میکنم

اصلا قرار بر پورسانتی نبوده ولی ظاهرا همکارم که یکساله براش کار میکنه پورسانتیه، 

حالا امروز اومدن یه تعداد بسته گذاشتن جلو من 

که آره آمار رو داشته باش! بعد که کار تموم شد اومدگفت امکان نداره اینهمه دمنوش داده باشی!؟

تو اینجوری از خانم فلانی هم سریعتری!؟شاید به بعضیا بسته های بیشتری دادی؟ 

من کلا شوکه شدم اصلا بسته کم‌ یا زیاد!!من اصلا قرار بر پورسانتی نبوده که بخوام زیاد یا کم بدم، بعد همکارم بغل دستم بوده میدیده چیکار میکردم، مشتریهام به دست همدیگه نگاه میکنن اگه به یکی تعدا بیشتری بدیم اون یکی اعتراض میکنه و زیاد میخواد.

حس میکنم بهونشه، شاید سرعتم‌ پایینه یا نیاز به نیرو ندارن ، به نظرتون چیکار کنم، خودم بگم‌ دیگه نمیام یا بذارن بهونشو ادامه بده!؟

برا چندرغاز حقوق !! ۴ ساعت تو خیابون سر پا! خیلی ناراحت شدم، نمیدونم چطوری باهاش برخورد کنم اگه فردا همین موضوع رو ادامه داد!؟ اصلا بگم‌ چیکاریه برا چی بشمرم فروش خودمو آخه من که پورسانتی نیستم! یا باهاش بحث کنم یا چی !؟ خیلی عصبی و ناراحتم، آخه خیلی بدم بیانش کرد بهم‌ برخورد 

به نظرم فردا برو قبل از شروع کارت باهاشون صحبت کن و موضوع و بگو اگه گفتن پورسانتی هستی اعتراض کن و بگو من رو حساب حقوق ثابت قبول کردم کار کنم و بیا بیرون 

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه کارتو دوس داری ادامه بدهمن دنیامو میدم تا فقط بتونم یه ذره حس خوب بگیرم

پول لازمم ازدواجم‌نکردم خونه حوصلم سر میره

وگرنه کنار خیابون وایسی مثل دستفروشا داد بزنی بسته رایگان بفروشی و اینجوری باهات رفتار بشه برا چندرغاز که دیگه دوست داشتن نداره

چقد بعضی آدما موذین خب اگه نیرو لازم ندارن مستقیما بگن این بازیا چیه؟

پول لازمم ازدواجم‌نکردم خونه حوصلم سر میرهوگرنه کنار خیابون وایسی مثل دستفروشا داد بزنی بسته رایگان ...

به نظرم کار داشتن بهتر از بیکاریه استعفا نده مگه این که شغل بهتر گیرت بیاد