هنوز یه ماه نشده کار پیدا کردم؛ما تو کار فروش رایگان هستم.بسته های رایگان دمنوش میدیم به رهگذرا ، درعوض شماره طرفو میگیریم که تبلیغات براش بفرستیم.
شرکت هزینه های بسته های رایگان رو قبول کرده در عوضش در ازای تبلیغات و فروش دمنوش بیشتر ، هزینه های زیادی کاسب میشه.
اول صاحب کارم بهم گفت حقوق ثابت ۶ تومن برای یکماه، من فقط ۴ ساعت در روز براش کار میکنم
اصلا قرار بر پورسانتی نبوده ولی ظاهرا همکارم که یکساله براش کار میکنه پورسانتیه،
حالا امروز اومدن یه تعداد بسته گذاشتن جلو من
که آره آمار رو داشته باش! بعد که کار تموم شد اومدگفت امکان نداره اینهمه دمنوش داده باشی!؟
تو اینجوری از خانم فلانی هم سریعتری!؟شاید به بعضیا بسته های بیشتری دادی؟
من کلا شوکه شدم اصلا بسته کم یا زیاد!!من اصلا قرار بر پورسانتی نبوده که بخوام زیاد یا کم بدم، بعد همکارم بغل دستم بوده میدیده چیکار میکردم، مشتریهام به دست همدیگه نگاه میکنن اگه به یکی تعدا بیشتری بدیم اون یکی اعتراض میکنه و زیاد میخواد.
حس میکنم بهونشه، شاید سرعتم پایینه یا نیاز به نیرو ندارن ، به نظرتون چیکار کنم، خودم بگم دیگه نمیام یا بذارن بهونشو ادامه بده!؟
برا چندرغاز حقوق !! ۴ ساعت تو خیابون سر پا! خیلی ناراحت شدم، نمیدونم چطوری باهاش برخورد کنم اگه فردا همین موضوع رو ادامه داد!؟ اصلا بگم چیکاریه برا چی بشمرم فروش خودمو آخه من که پورسانتی نیستم! یا باهاش بحث کنم یا چی !؟ خیلی عصبی و ناراحتم، آخه خیلی بدم بیانش کرد بهم برخورد