2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 60 پست
ولی من یاد گرفتم به هیچ جام نباشه که کسی دوسم داره یا نه 😂 اصلابهشم فکر میکنم خنده ام میگیره

پدر و مادرت چی؟ 

من هنوز نتونستم کنار بیام

فکر کن تا دیر وقت بیدار بمونی و براب سردرد و دندون درد گریه کنی

بعد میایبیرون از اتاق تا میبیننت همون نصف شب شروع میکنند به تحقیرت

کاربر جدید نیستم...   :) 

آخ که چقدر درکت می‌کنمزندگیم پر از مشکله همین چند وقت پیش متخصص اعصاب و روان ازم پرسید افکار خودکشی ...

هعی  :)واقعا نیاز دارم زندگیمو تموم کنم ولی میترسم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تموم نمیشه به خودش قسم :) یادش رفته ولم کرده

خدا یادش نرفته تو اینجور فکر میکنی

الان هم فقط داره امتحانت می‌کنه 

توی این دنیا خیلی ها وضعشون شاید بدتر از تو هم باشه

تو تنها نیستی.

فقط تلاش کن و ثابت کن قوی هستی و زور تو بیشتره 

به خدا توکل کن مطمئن باش یه روزی همه چیز درست میشه🤍

هعی :)واقعا نیاز دارم زندگیمو تموم کنم ولی میترسم

نکن فایده نداره 

اونور واسه ماها از اینور هم بدتره 💔

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                         کنکوری ها بیاین اینجا باهم درس بخونیم : https://link.yeolpumta.com/P3R5cGU9Z3JvdXBJbnZpdGUmaWQ9NDQwMTY1MQ==

حیف نیست حالا که کسی دوست ندارد خودتم خودتو دوست نداشته باشی؟شاید به خاطر همینه که میگی دوست ندارن چ ...

آدما برای زندگی کردن به هم دیگه نیاز دارن 

میشه تنهایی ی کاریش کرد یعنی میشه ها 

ولی بستگی به طرف داره چقدر تحمل کنه خوب بمونه 

اکثزا بد بودنو انتخاب میکنن برای بقا 

که از نظر خودم به هیچ دردی نمیخوره برای بقا همه کسی که بودی رو بدی بره

اولا که این راهش نیس یه کم قوی باش خودکشی کار آدمای ضعیفه که جای حل مسئله صورت مسئله رو پاک میکننبعد ...

دیگه حوصله ندارم قوی باشم

پشت کنکور مجبورم کردند بمونم

نه واقعیته تخقیراشون خنک میشن بدبختا

واقعیت اینه که خیلی هامون اینجوریم منم کنکور دارم اصلا با خانوادم رابطه خوبی ندارم به زور تحملشون می ...

اتفاقا منم با کسی که دوسش دارم تموم کردم و بعدش دیدم وقتی با من بوده چند بار خیانت کرده

خدا یادش نرفته تو اینجور فکر میکنیالان هم فقط داره امتحانت می‌کنه توی این دنیا خیلی ها وضعشون شاید ب ...

منم یه مدت عین اسی بودم این جملاتی که شما نوشتی رو با پوزخند زد می‌کردم میگفتم این بنده خدا وی می‌دونه از حال دل من ولی الان منم خودم این حرفا رو میزنم چون بهش رسیدم مطمعنم اسی هم اگه کمی عاقل ببخش همین‌طور میشه 

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

پدر و مادرت چی؟ من هنوز نتونستم کنار بیامفکر کن تا دیر وقت بیدار بمونی و براب سردرد و دندون درد گریه ...

منم‌پشت‌کنکورم

ی‌شب‌دیگع‌زدم‌سیم‌اخر‌

اصن‌انگار‌چشپامو‌بستم‌تمام‌حرفامو‌زدم

گفتم‌فک‌کنین‌بچتون‌سرطان‌داره‌،چیکار‌میکنین،میگین‌وای‌شانس‌ما‌وای‌خوب‌نمیشه‌ما‌فلان‌....یا‌بهش‌روحیه‌میدین‌ک‌تحمل‌کنه؟

من‌همون‌بچه‌سرطانی‌ام‌خودم‌زیرصفرم‌،منم‌ازاین‌شرایط‌ناراضیم‌پس‌هی‌حرفشو‌پیش‌نکشین‌،من‌دیگع‌حوصلع‌خودمم‌ندارم

دیگع‌بعد‌اون‌شب‌هیچی‌نگفتن‌انگار‌رفتن‌تو‌فکر

الانم‌باهام‌کاری‌ندارن

منم‌هرجا‌برم‌میگم‌واسه‌هدفم‌۵سال‌دیگه‌هم‌میشینم‌پشت‌کنکور‌تا‌برسم‌ایندم‌بع‌کسی‌مربوط‌نیس

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

دیگه حوصله ندارم قوی باشمپشت کنکور مجبورم کردند بمونمنه واقعیته تخقیراشون خنک میشن بدبختا

به هیچ عنوان دیگه پشت نشین اگه اصرار کردن ببرشون پیش مشاور از معایب پشت کنکور واسشون توضیح بده

با خانواده ات کلا بحث نکن اعصاب خودت به هم میریزه تا حد امکان از همه اشون فاصله بگیر و اگه دوست نداری حتی میتونی کنکور هم شرکت نکنی هیچ کس حق مجبور کردنتو

نداره 

اگه دوست داری آزمون بهورزی شرکت کن اسون تر از کنکوره