2777
2789
قرص داره من به بچه م میدم آروم میکنه یعنی هیچی نمیخوره؟

اون بیش فعاله 

اتیسم دارو نداره

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلاهبردرایع چطور میخولن مغز بچه عوض کنن

😐😐کلاهبرداری چیه خواهر من شما اصن نمیشناسی ایشون همش داری غیبت میکنی برو تو پیچش ببین متوجه میشی الکی نیستش ایشون استاد منم هستش  ریا نباشه.... 

عزیزم اتیسم مرکز مراقبت شبانه روزی نداره اونا فرق دارن

نمیدونم اتیسم میگیرن یانه. ولی واقعا اتیسم سخته

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤
منظورتون داروهای آرام بخش که علایم رو تخفیف میده مثل ریتالین

ریتالین برای بیش فعالی هست

البته خب اتیسم با بیش فعالی همبودی داره

سطح ۲ کلام نداره ۷ سالشه هم اوتیسمه هم بیش فعال

سطح ۲ باز بهتره 

سطح شه خیلی بده مغزشون در حد یه خزنده اس😭

دکترش بهمون گفت گفت خیلی شدیده

مادرش یه بار میخواست خفه اش کنه 

ریتالین برای بیش فعالی هستالبته خب اتیسم با بیش فعالی همبودی داره

بله می‌دونم ولی برای تخفیف علایم تجویز میشه که یکم فقط آروم بشن .... بهرحال شوخی نیست و خیلی سخت و متاسفانه در اتیسم تک والدی خیلی زیاد و زندگی ها می‌پاشه... بیشتر مادرها میمونن و بچه و البته خیلی پدرها هم تنها میشن سرپرست بچه 

بله می‌دونم ولی برای تخفیف علایم تجویز میشه که یکم فقط آروم بشن .... بهرحال شوخی نیست و خیلی سخت و م ...

خیلی سخته خیلی سخته 

کاش یه درمانی میشد براشون

من چنتا اتیسم خفیف میبینم دیوونه کننده هست

چقد خانواده تحت فشار 

خیلی سخته خیلی سخته کاش یه درمانی میشد براشونمن چنتا اتیسم خفیف میبینم دیوونه کننده هستچقد خانواده ت ...

دقیقا و همون‌طور که گفتید مرکز نگهداری شبانه روزی برای نگهداری گهگاهی وجود نداره تا خانواده ی نفس بکشه مگر اینکه بخوان کلا به بهزیستی بسپرن

خیلی تلخ ولی واقعا پدر مادر رو نمیشه قضاوت کرد