2777
2789
عنوان

میدونید خونه تا کی راکد میمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 49 پست

خونه دیگه رشد نداره 

چون اکثر خونه قدیمی ها کوبیدن شده برج 

از طرفی جمعیت هم اکثرا یا مسکن مهر خریدن یا ملی 

بعد هم جمعیت داره کم میشه هر خانواده نهایت دو تا بچه خیلی ها هم که دیگه ازدواج نمیکنن پس خونه مخصوصا شهرستان ها دیگه مشتری نداره شهر های بزرگ هم راکده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا منم همه سرمایم رفت 400 گرم طلا فروختم الان بیش از 800 میلیون تو ضررم الان اینم انصافه منم اون ط ...

شما ضرر نکردی عزیزم انصاف داشته باش شما خونه خریدی اونم تازه برای سرمایه این مستاجرا طفلی چیکار کنن که یه سقف بالا سرشون نیست که از خودشون باشه واقعا تعجب میکنم پس حس انسان دوستیتون کجاست ☹☹🙄🙄حالا الان شاید فک کنی من خودم مستاجرم که سنگشونو به سینه میزنم ولی نه من خونه دارم طلا هم دارم ماشینم دارم اما انصاف نیست که بشینیم دعا کنیم چون مثلا من طلا دارم گرون بشه یا چه میدونم چون خونه خریدم گرون بشه که من نوعی سود کنم واقعا تعجب میکنم از طرز تفکر یه سریاتون🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
اگر پول اضافه دارید طلا بخرید وقتی خدا آدم ها را آفرید برای هر انسانی یک قسمت از زمین برای زندگی و ی ...

والا منم وقتی همه طلاهامو فروختم امیدوار بودم باز بخرم ولی با این قیمت طلا و اینکه هنوزم ترمزش گرفته نشده میشه دیگه زطلا خرید چند ماه جمع کنیم دو گرم بشه

آره بخدا اینم شانس ما بود تو بالاترین قیمت خونه و ارزونترین قیمت طلا معامله کردیم و همه چیمونو باختی ...

عزیزم ماهم طلا و ماشین زیر پا فروختیم و پولی ک گذاشتیم وام بگیریم معادل واممون رفت رو طلا.ولی چه میشه کرد؟همه حالشون بده.بافکر کردن حال خودمونو بدتر میکنیم.هممون توضرر هستیم و هرچی میدوییم از تورم عقبیم.فقط امیدوارم ی اتفاق خوب برای ههمون بیفنته و از این وضعیت خلاص شیم.باز خداروشکر کن که تونستی طلا بخری د بعد هم ملک.خیلیها به سختی دارن میگذرونن و استرس سر سال و صاحبخونه رو دارن

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
طلای من 400 گرم بود گلم که برای خونه فروختم گرمی 2600 حساب کن با قیمت الان طلا چقدر تو ضررم

شما دردراز مدت سود خواهی کرد من سا ل۱۴۰۰خونه خریدم ۸۷۰الان ۳۵۰۰میبرن پس ببین ضرر نکردی طلا الان یهو میره بالا بعد تو یه رنجی یه مدت میمونه مثل خونه

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

من همسرم مشاور املاک هست

قبلا به محض تکون خوردن قیمت دلار مردم هجوم میوردن به خرید ملک،الان با اینکه دلار پرواز کرده ولی هیچ کس برای خرید و فروش نمیاد،نهایت مستاجرها مجبورن جابه جا بشن

دو ساله الان تو رکوده انگار عزیزم رشد قیمتی نداشته اصلا

اگه نداشته چرا تو تهران کم کمش،۷ میلیارده سالی دو برابر میشه 🥲 اینهمه مستاجر تو تهران چرا خونه دار نشدن

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم