2777
2789
عنوان

چند روز دیگه دوقلوهام یک ساله میشن

339 بازدید | 58 پست

واقعا توی این یک سال آب شدم

از بیخوابی و خستگی مردم

واقعا متنفزم از این جمله که دوتاش باهم بزرگ میشن راحت میشی این یه جمله غیر منصفانه هس

هر چی یک مادر تک فرزند یا تک نوزاد تجربه میکنه ما مامان های دوقلو دوبرابرش و تجربه میکنیم 

دوقلو داشتن در عین شیرین بودن برای پدر و مادر خیلی سخته

مخصوصا مادر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا حفظشون کنه تولدشون هم مبارک باشه ⁦♥️⁩شما هم خسته نباشی 🌹 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
معلومه سخته منم مطمئن هستم طاقت شو ندارم ولی اتفاقی که افتاده ولی خوب یکبار سختی می کشی

برای امضات حمد و صلوات فرستادم منم دقیقا خواستم همون خواسته خودته برام دعا کن ممنونم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
ممنونم عزیزمخدا حفظ کنه فرزند شما رو سختی هایی کشیدم که باورم نمیشه من تحمل کردم

عزیزم درد دل کن دلت خالی بشه من که یکی یکی بزرگ کردم دیگه بریدم البته اول و آخر خدا خیلیییی کمک میکنه ولی در عین شیرینیش واقعا سخته بچه داری

معلومه سخته منم مطمئن هستم طاقت شو ندارم ولی اتفاقی که افتاده ولی خوب یکبار سختی می کشی

سختی چند برابر

البته خدا رو هزاربار شکر میکنم دارمشون

ولی انسان و خستگی انسان و آستانه تحمل

ممنونم عزیزم تولدشون چند روز دیگه هس🥰🙏

من از ذوق زودتر تبریک گفتم 😂من عاشق چهار قلو هستم کاش یهویی خدا بهم بده 😁