2777
2789

یک گربه رو دیدم یکهفتست گیر گرده رو پشت بوم همسایمون ولی رفتم در خونش چون آدم بی وجدانی بود نرفت بیارتش پایین نجاتش بده حیوون از گرسنگی دیکه بیحال شده بود منم نمیتونم دعوا بکنم به نظرتون زنگ بزنم آتشنشانی بیاد بیارتش بیرون ولی من الان از الان اومدم جایی مهمونی تو محل نیستم میتونم بازم خودم اونجا نیستم به آتش نشانی اطلاع بدم یا میتونم به 110 بگم کدوم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین اگه زنگم زدی نباید بگی ک آره فلان بچه گریه اینجا گیر کرده توروخدا بیاید بگو اسی شدیم از دستش همسایمونم محل نمی‌ده فردا بمیره ام بود میگیره ی فکری بکنید ... 

فهمیدی منظورم چیه؟ 

(:A__•~•__M:)

منم تجربه مشترک با شمارو داشتم با این تفاوت ک همسایه خونه نبود... زنگ زدم آتش نشانی گقت باید صاب خونه درو باز کنه همینطوری نمیتونم بریم تو... ک مجبور شدم شماره پسر همسایه رو پیدا کنم (صاحب خونه دوتا آدم پیر بودن)، ب پسرش زنگ زدم اومد گربه هارو زنده گیری کردیم... سه تا بودن ک یکی شون متاسفانه تلف شده بود از گشنگی... مامانشون فک ‌کنم جایی گیر کرده بوده یا مرده بوده... چند روز این طفلک ها همینطور جیغ میزدن و تنها بودن...

زنگ یزن به همون آتش نشانی هرچه سریع تر... بگو صداش رو مخ ماست... بیاید زنده گیری کنید ... خودتم ترجیحا باش ک اومدن بتونی اصرار کنی برن بگیرنش