یک گربه رو دیدم یکهفتست گیر گرده رو پشت بوم همسایمون ولی رفتم در خونش چون آدم بی وجدانی بود نرفت بیارتش پایین نجاتش بده حیوون از گرسنگی دیکه بیحال شده بود منم نمیتونم دعوا بکنم به نظرتون زنگ بزنم آتشنشانی بیاد بیارتش بیرون ولی من الان از الان اومدم جایی مهمونی تو محل نیستم میتونم بازم خودم اونجا نیستم به آتش نشانی اطلاع بدم یا میتونم به 110 بگم کدوم.
ببین اگه زنگم زدی نباید بگی ک آره فلان بچه گریه اینجا گیر کرده توروخدا بیاید بگو اسی شدیم از دستش هم ...
اره دقیقا از سر ترحم صحبت نکن... بگو صداش آسایش مارو بهم زده... بیوفته بمیره هم بوش قراره پدر مارو دربیاره.. با همین ادبیات بگو ک بیان نجاتشان بدن... راجب اینکه همسایه همکاری نمیکنه بنظرم چیزی نگو.. چون نمیان اون وقت..
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عشق گربه ام یدونه ام خودم دارم کوچولو 🥺 واقعا قشنگ نیستن اینا؟ چشماشون رنگشون بامزسسسس چ جوری ی سری ...
واقعا بعضیا بد هستن ولی همسایه قبلیمون رفت دروباز کرد آوردش همون لحظه من که اصلا نمیتونم بیتفاوت باشم خودم یه گربه نابینا رو آوردم تو حیاط دارم نگه میدارم