2777
2789

من نمونه بودم دوستم تیزهوشان بود. اکثر معلمامون یکی بود حتی موقع امتحانا برگه امتحانی که به اونا میدادن رو دقیقا معلمه به ماهم میداد. حتی تغییرشم نمیداد. وسط سال هم چندتا از معلم هامون جاشون رو باهم عوض کردن

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غیر دولتی نیستن هر دو دولتی هستن

تیزهوشان قبولیش سخت تر ، خروجی بیشتر و کیفیت مدرسه بالاتر از نمونه هست اما نمونه در نسبت با مدارس دولتی از کیفیت بهتری برخورداره و چون دانش اموزان با آزمون وارد میشن سطح کلاساشون بالاست

اما هر دو در زمره‌ی مدارس خاص هستن

اونور را نگاه کن.

آره تیزهوشان به غیر از بقیه ی امتحانات یه امتحانای دیگه هم میگیره به اسم تکمیلی و سطحش خیلی خیلی بالاتره معلما و فضای مدرسه هم درس خون و نمیتونن ضعیف بشن چون اخراج میشن واسه کنکورشون عالیه

اکثر مناطق اینطور نیست

خیلی جاها هست. من مامانم خودش معلمه اون زمان اموزش پرورش بهش گفت اگر ازمون معلمی برای نمونه رو قبول شی تیزهوشان هم میتونی درس بدی چون فرقی ندارن

چرا ربطی نداره شما راحت میتونین کیفیت مدارس رو به نسبت رتبه برتر هاش بسنجیداول تیزهوشان بعد غیردولتی ...

اینجوری نیست. هرسال فرق میکنه