2777
2789
عنوان

رژیم فستینگ یا کالری شمار

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 71 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من روحیه م با کالری شماری سازگار نیست،و اینکه همیشه اوایل همینه کلی وزن کم میکنی ولی بعدش ریتم ...

درسته به هرکی یه روش سازگار.ممنون عزیزم 💖🌷

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

متاسفانه اجازه درج لینک رو نمیدن

نقل از یورونیوز:

مطالعه‌ای روی بیش از ۲۰ هزار بزرگسال نشان داد که افرادی که برنامه‌ محدودیت زمانی غذا خوردن هشت ساعته (نوعی از فستینگ یا روزه‌داری متناوب) را دنبال می‌کردند، ۹۱ درصد بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی قرار داشتند.

این مقاله مفصله

نقل از خبرگزاری مهر:

به نقل از مدیسن نت، نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد افرادی که غذا خوردن خود را به یک بازه زمانی ۸ ساعته محدود می‌کنند، در مقایسه با افرادی که آزادانه غذا می‌خورند، تقریباً دو برابر بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از مشکلات قلبی هستند.

این نمونه ی دوتا مقاله ی مفصله خودتون میتونید کاملش رو مطالعه کنید.

چقدر وزن کم کردین عزیزمهمه چی میخوردین یا رعایت میکردین؟

من خیلی اضافه ندارم

کم خوری ندارم فقط برای فوایدش دارم فست میکنم ولی یک و نیم کم کردم تو یکماه الان ۶۱ هستم و دوس دارم بیام پایین ولی ن با عجله

من خیلی اضافه ندارمکم خوری ندارم فقط برای فوایدش دارم فست میکنم ولی یک و نیم کم کردم تو یکماه الان ۶ ...

عزیزم قدت چنده شما

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

کتوژنیک مگه چربیهای خوب نیس؟ کره مفید؟ من شنیدم روغن زیتون، اجیلمیشه بیشتر توضیح بدیکربوهیدرات کلا ق ...

من کربو کلا قطع کردم فقط گاهی بربری سنگک میخوردم

پول ندارم کره رو هم توو تخفیف بود گرفتم من رژیم با شرایطم همسو کردم