2777
2789
عنوان

بیایید بگید چکار کنم

44 بازدید | 1 پست

خانما مشکل من در مورد خانواده م هست ک رفتارها و حرف هاشون باعث بروز اختلاف بین من و همسرم شده 

جریان به صورت خلاصه این هست ک خانواده م با من عین غریبه ها رفتار میکنن ؛بی محلی میکنن مثلا هر جمعه جمع میشن خونه مادرم ولی به من نمیگن ک منم برم یا مثلا مادرم اگر حتی من ۱ ماه بهش زنگ نزنم ی خبر ازم نمیگیره بااینکه فاصله خونه مون با همدیگه ۵ دقیقه هست ولی اصلا بهم سر نمیزنه 

خواهرهام خونه همدیگه میرن ولی خونه من نمیان دلیلش رو نمیدونم چیه 

بارها همسرم بهم گفته بی‌کس و کار و این رفتارها شون رو به طعنه بهم سرکوفت زده 

حالا نمیدونم باید چکار کنم ...با خانواده م کلا قطع رابطه کنم شما راهنماییم کنید

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
اسی من اوضام ازتوبدتربودشاخ درمیاری بگم چیکارمیکردن من نرفتم دیگ خیلی حرفاشون روشوهرم تاییرمیزاشت بع ...

خب الان من چکارکنم بنظرتون

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔