2777
2789
عنوان

رژیم فستینگ یا کالری شمار

625 بازدید | 71 پست

سلام من شکم و پهلو دارم بیشتر و رون از وقتی متاهل شدم وزنم رفته بالا و هی داره میره بالاتر سنم ۲۳ قدم ۱۵۵ وزنم ۶۴ لباسا قبلنم بهم تنگ شدن حتی شلوار قبلا هیکلم خوب بود ولی الان نه اشتهام زیاد شده و ریز خواری میکنم همش هوس چیپس و کیک و اینا دارم

بنظرتون رژیم فستینگ خوبه یا کالری شمار کدوم بهتره

و اینکه میشه بگین فستینگ چجوریه ایا کدوم جواب میده و وزن بیشتر میاد پایین 

من میخاستم کالری شمار بگیرم ولی صبحونه و ناهار و میان وعده و شام و حساب میکردم پر میشد باید خیلی کم میخوردم🤦🏻‍♀️

ممنون میشم از تجربیاتتون در مورد این دو رژیم بگین❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم فقط فستینگمن با فستینگ و ورزش توی ده ماه وزنم رو از ۱۰۶ آوردم ۷۰کیلو

ده ماه؟؟ من تو دوماه ۲۰ کیلو کم کردم با کالری شمار طبق نظر پزشک وبدنسازی وپیاده روی. البته قرص هزال خوردم که اشتهارا نابود میکنه کلا

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

من 164 قد 87 وزن 40 ساله تو شهریور با کتوژنیک شدم 74 باز ول کردم شد 80 دوباره شروع کردم موهام داره م ...

کره براچی؟

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

من 164 قد 87 وزن 40 ساله تو شهریور با کتوژنیک شدم 74 باز ول کردم شد 80 دوباره شروع کردم موهام داره م ...

البته پیاده روی و فعالیت داشتم الان یکماهه از خونه بیرون نرفتم و باز افسردگی سر اذیتم شوهرم برگشته ولی دوباره اراده کردم تا برسم به 68

فستینگ فقط افت قندوفشار خون وسرگیجه وحال بدی داره

تو فستینگ ک نباید گرسنگی بکشی که این حالتا برات پیش بیاد. مدام باید نوشیدنی های بدون قند گرم بخوری تا بدن چربی سوزی کنه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

رژیم خیلی خوبیه. من قبل بارداریم حدود ۲ ماه گرفتم البته زیاد هم رعایت نمیکردم ۴ کیلو کم کردم. از ۱۰ شب تا ۱۰ ۱۱ صبح فست بودم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
تو فستینگ ک نباید گرسنگی بکشی که این حالتا برات پیش بیاد. مدام باید نوشیدنی های بدون قند گرم بخوری ت ...

نوشیدنی که قندوکالری نداشته باشه چه کمکی میتونه بکنه. البته کار سنگینی نکنی وفقط استراحت داشته باشی میشه تحمل کرد

ده ماه؟؟ من تو دوماه ۲۰ کیلو کم کردم با کالری شمار طبق نظر پزشک وبدنسازی وپیاده روی. البته قرص هزال ...

عزیزم من روحیه م با کالری شماری سازگار نیست،و اینکه همیشه اوایل همینه کلی وزن کم میکنی ولی بعدش ریتم کاهش وزنت کمتر میشه و بیشتر سایز کم میکنی ،ولی خیلی خوبه حتما ادامه بده،منم هوازی و بدنسازی کار میکردم

کره براچی؟

چون بر پایه چربی و پروتئین‌های من پولم ب کره میرسه ی تیکه خالی میخورم اشتهام بند میاره میخام برنج و هر نونی بجز سنگک و بربری رو حذف کنم چون موقع رژیم با حذفشون تو یکماه و نیم 13 ک کم کردم 

برنج ب من نمی‌سازد میگن کلم جایگزین خوبیه واسه نریختن مو چون پول ندارم ویتامین بخرم