2777
2789
عنوان

شبهه ای در مورد دین هست که اذیتتون کرده بیایید راجبش صحبت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 80 پست
از حقوق بشر نباید در خاورمیانه حرف بزنی😂فکر کن اون زمان میخاستی با اون تفکر حرف رو پیش ببری فکر نکن ...

آخه مگه نباید دین خدا کامل باشه؟ 

حقوق بشر ابتدایی ترین حقوق یه انسانه که حتی اونم رعایت نکرده به عنوان کامل ترین دین 

زده مردم بی گناه و کشته زنهاشون رو به کنیزی و صیغه گرفته بخاطر دین آدما ازشون رشوه گرفته 

آخه این کجاش به یه دین کامل میخوره 

لاااایک نکنننن😤

چه تاپیک خوبی

🟥🟥🟥 توروخدا نترکونین بیام بخونم🟥🟥🟥

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از حقوق بشر نباید در خاورمیانه حرف بزنی😂فکر کن اون زمان میخاستی با اون تفکر حرف رو پیش ببری فکر نکن ...

آخه مگه نباید دین خدا کامل باشه؟ 

حقوق بشر ابتدایی ترین حقوق یه انسانه که حتی اونم رعایت نکرده به عنوان کامل ترین دین 

زده مردم بی گناه و کشته زنهاشون رو به کنیزی و صیغه گرفته بخاطر دین آدما ازشون رشوه گرفته 

آخه این کجاش به یه دین کامل میخوره 

لاااایک نکنننن😤
من خدا رو با قلبم و وجودم حسش میکنم و ارتباطم خیلی بهش نزدیکتر شده دین که خود شخص انتخاب نکرده و بلک ...

ولی من واقعا نمیتونم دلگیریم رو ازش کنار بزارم 

میگن خدا مهربونه آره هست حداقل با من خیلی بوده ولی عادی؟نه 

وگرنه نباید جلوی کسایی که به اسمش مردم رو آزار میدن بگیره؟

این موارد و هزار سوال دیگه باعث میشه ازش دور بشم

آخه مگه نباید دین خدا کامل باشه؟ حقوق بشر ابتدایی ترین حقوق یه انسانه که حتی اونم رعایت نکرده به عنو ...

چی بگم!

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<

حرکات نماز برای بدن خیلی مفید حتما در طول روز انجامش بدید هرچند که تمایلی به تکرار سوره ها نداشته با ...

این رو ما تو کتاب جامعه شناسی خوندیم که افراد بخاطر سکولاریسم تو جهان غرب اومدن از فواید نماز خوندن برای بدن گفتن که صرفا هنجار ها و رفتار های دینیشون رو توجیح دنیوی و این جهانی بکنن 

و فکر هم نمیکنم مرجع علمی داشته باشه 

لاااایک نکنننن😤

و سوال دیگه ای که دارم این جمله معروفه ز لحظه‌ای که بشر توانست وقایع را با عقل و علم ثبت و ضبط کند؛ دیگر: نه عصا مار شد، نه دریا شکافته شد، نه ماه به دو نیم تقسیم شد، نه کودکی بدون پدر متولد شد، نه مرده‌ای زنده شد، نه انسانی در دل ماهی رفت، نه شتری از دل کوه بیرون آمد، نه آتشی گلستان شد، نه انسانی با حیوانات سخن گفت، نه کسی سوار بر قالیچه‌ای پرواز کرد و نه پیامبری ظهور کرد»

شاهدنمیشه چون زن خیلی احساساتی وممکنه توشهادتش تاثیربذاره ارث هم ماله خوده زنه ولی مردبایدارثوخرج زن ...

آیا جایی ثابت شده که زن احساساتی هستش؟ لطفا در مورد خودتون مثال نزنید چون ممکنه احساساتی بودن شما بنابر شخصیتتون باشه نه جنسیتتون 

و در مورد خرج زندگی، آیا نمیشه زن و مرد که با هم یک خانواده رو تشکیل میدن، خرج زندگی رو هم با هم بدن؟ آیا زن از مرد کمتره و قادر نیست مثل مرد برای زندگی خودش تصمیم بگیره؟ اگه مال زنه پس همون بهتره دست زن هم بمونه، مگه به زن اعتماد ندارن که اونو میدن دست مرد تا خرج زندگی بشه

لاااایک نکنننن😤
و سوال دیگه ای که دارم این جمله معروفه ز لحظه‌ای که بشر توانست وقایع را با عقل و علم ثبت و ضبط کند؛ ...

بنظر من کاملا این مفهوم رو میرسونه که با دین و داستان هاش که با علم نقیض بود، تونستن مردم و تحت کنترل بگیرن و زمانی که علم داشت پیشرفته تر میشد، به اسم آخرین دین دیگه پروندشو بستن

این نظر منه

لاااایک نکنننن😤

راستش به خاطر حس زن ستیزانه ای که از دین میگیرم اعتقاداتم ضعیف شده. ممنون میشم اگه به سوالاتم جواب بدین 

اینکه چرا دیه جنین پسر از دختر بیشتره؟ و حتی جنینی که جنسیتش مشخص نیست دیش از جنین دختر بیشتره؟

چرا شهادت زن نصف مرده؟ یعنی یه مرد امکانش نیست که شهادت دروغ بده؟ و همینطور دیه قتل یک زن نصف مرده!

و خیلی از محدودیت های دیگه که امروز میبینم مثل نداشتن اجازه برای خروج از کشور بدون اجازه همسر؟

همینطور چند همسری مردان؟؟

بنظر من کاملا این مفهوم رو میرسونه که با دین و داستان هاش که با علم نقیض بود، تونستن مردم و تحت کنتر ...

البته الانم کنترل میشن مردم بدون استفاده از دین!

یسری چیزا که چارچوبه بنظرم و وجودش لازمه

ولی خب یسری چیزهاش رو حس میکنم کارایی نداره برای الان یا من متوجه نمیشمش 

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<

چون دختر بعد ازدواج هم از شوهر و پدرشوهر ارث میبره ولی پسر فقط از پدر این عدالته .همسرم باباش یه خون ...

از اونجایی که چندان نمیشه رو خانواده و زن و شوهر بودن حساب کرد، این حرف چندان قانع کننده نیست

چون یک خانواده هرآن ممکنه از بین بره 

پس همون بهتر نیست که بجای واگذار کردن ارث به خانواده به هر شخص جدا واگذار بشه

مگر اینکه برای این باشه که با واگذار کردنش به خانواده بخوان از طریق خانواده آدم ها رو مدیریت کنن که ضررش برای زنه 

چون به هر حال مرده ارث کاملش رو میگیره و این زنه هست که نصفش ارث میبره 

لاااایک نکنننن😤
از اونجایی که چندان نمیشه رو خانواده و زن و شوهر بودن حساب کرد، این حرف چندان قانع کننده نیستچون یک ...

دقیقا 

خیلی در زمینه ارث نمیشه یک جانبه رفت 

چون اولا همه شخصیت یکسانی بر اساس جنسیت ندارن!

و این حرفت درسته بنظرم

بنظر من کاملا این مفهوم رو میرسونه که با دین و داستان هاش که با علم نقیض بود، تونستن مردم و تحت کنتر ...

چقدر تحلیل زیبایی و واقعا هم اینکار رو کردن نه تنها اسلام همه ادیان انسان و ویژگی ها درونیشو سرکوب کردن نمونه اش سرگذشت آلن تورینگه که واقعا تاثیرگذاره