2777
2789
عنوان

میخوام از کارم استعفا بدم

295 بازدید | 34 پست

کارم تو پست بانک با حقوق ۲ تومن ولی اصلا راضی نیستم به زحمتش نمی ارزه از شنبه تا پنجشنبه ۸ تا ۱ خیلی خسته و کلافه میشم بنظرتون بعداز اینکه از کارم استعفا دادم چه کاری انجام بدم دوس دارم آنلاین باشه مث آنلاین شاپ اینا

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماهی دو تومن!!!! مگه میشه

آره واقعا حق منو دارن میخورن منه زبون بسته 😑😩💔

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
ماهانه دو تومن هزینه رفت و امد هم نمیشه

والا همینو بگو حتی به خودم نمیرسم خیلی بدم میاد اصلا وقت نمیشه چیکار کنم وای دارم دیونه میشم واقعا 

ماهانه دو تومن هزینه رفت و امد هم نمیشه

تو روستاست ولی واقعا راهم دوره با پیاده میرم و میام

۲تومن که پول یه لباس هم نمیشه خیلی کمه

چیکار کنم واقعا خسته شدم دیگه 

بنظرم سعی کن تو آرایشگاه کاری دست و پا کنی.یا برو جایی واسه منشی درمانگاه.برو‌بیمارستانا واسه منشی د ...

به اینا علاقه ندارم دوس دارم آنلاین شاپ بزنم ولی نمیدونم چجوری باید شروع کنم چیکار کنم