2777
2789
عنوان

شبهه ای در مورد دین هست که اذیتتون کرده بیایید راجبش صحبت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 80 پست
البته الانم کنترل میشن مردم بدون استفاده از دین!یسری چیزا که چارچوبه بنظرم و وجودش لازمهولی خب یسری ...

الان رو منظورت اینستا و گوشیه؟ 

اره الان حتی بیشتر از قبل به واسطه ی گوشی آدمها کنترل میشن، چون دقیقا اندازه گیری شده که هر چیز چه مقدار دوپامین تو مغز ترشح میکنه و شرکت ها (رسانه، غذا، هرچی) همیشه در تلاشن با اون دوپامین ترشح شده ما رو معتاد به محصولشون کنن 

اون چارچوب که گفتی هم قوانین دنیاست؟ البته قوانین ایران رو نمیشه وجودش رو لازم دونست چون کاملا برپایه ی همون اسلامه 

باز حقوق بشر غیرتعصبانه تره 

و اره برای الان کارایی نداره، چون علم اونقدر پیشرفت کرده که با اون داستان ها تناقض داره 

لاااایک نکنننن😤
این قضیه انرژی و مدیتشن و... واقعیت داره؟ یعنی ممکنه یکی به خاطر انرژی بالا و خوبی که داره تو کاری م ...

اره تاثیر داره 

این نظر شخصیمه و زیاد مطالعه نکردم در این مورد فقط چند تا کتاب و ویدیو دیدم 

ولی اره، همه چیز رو دور کائنات میچرخه، ولی نمیتونیم کسی رو که هیچ تلاشی نمیکنه ولی انرژی و فرکانس خوبی داره رو بگیم طرف به خواستش میرسه ولی اونی که کلی تلاش کرده ولی نمیرسه رو بگیم فقط بخاطر انرژیشه 

قانون جذب اصلا این نیست 

قانون جذب یعنی کار و تلاش کنی و در کنارش انرژی و فرکانستم بالا نگه داری، با خواستت هم فرکانس باشی تا بهتر بتونی جذبش کنی، به هر حال ذهن آدم باید به این نتیجه برسه که این آدم داره تلاش میکنه پس قراره به خواستش برسه و زمانی که به این باور و چند تا چیز دیگه رسید اونوقت آمادگی دریافت خواستش رو داره 

این یک مورده و یک مورد دیگه که خیلی بنظرم جالب بود جذب معشوق و پارتنره که کاملا به انرژی و فرکانست برمیگرده و نیازی نیست هیچ کاری براش انجام بدی، این فک کنم تنها موردی باشه که نیاز به تلاش نداره 

در کل قانون جذب خیلی عمیقه و خودش تنها یکی از قانون های کائناته 

اگه دنبالش بری بیشتر میفهمی

لاااایک نکنننن😤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در مورد تنبیه بدنی زن ناشزه کمی توضیح بدین این عمل غیر اخلاقی و غیر انسانی مجوزش رو خدا چرا داده البته میدونم بعد پند و دوری رختخواب هستش اما باز ازار و کتک هرچند اروم و با دسته ی گندم (( و اضربوهن)) .یک مورد دیگه حضرت علی در نهج البلاغه فرمودند از 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
ممنون ازینکه سوالتو پرسیدی عزیزم ❤️مهم ترین دلیلش اینه که توی این دین و البته تو کل جوامع، وظیفه مرد ...

استارتر عزیز لطفا برای خط آخرت که گفتی علم هم میگه زنا احساسین منبع علمی بیار

لاااایک نکنننن😤

من درمورد آیه حجاب سوال دارم 

از کجا مطمئن بشیم حدود گفته شده چقده ...مو اینا گفته نشده

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
الان رو منظورت اینستا و گوشیه؟ اره الان حتی بیشتر از قبل به واسطه ی گوشی آدمها کنترل میشن، چون دقیقا ...

نه اینستا و گوشی رو نمیگم

خود همین در زاویه بودن با دین خودش یجور کنترله!

نه قوانین رو نمیگم بازم😄چون قوانین متناسب با سیاست اون کشور تغییر میکنه منظورم یکسری فرهنگ ها و یا عقایدی هست که آدم رو از یسری کارا بازمیداره

دقیقا🚶🏻‍♀️

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<