2777
2789
عنوان

شبهه ای در مورد دین هست که اذیتتون کرده بیایید راجبش صحبت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 80 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دین برای مردم جاهل گذشته چهارچوبی بود برای انسانیت ولی چرا الان اجباره؟آیا اینکه من بیام بگم مسلمونم و طبق چیزی که بزور ازم میخوان رفتار کنم ولی توی دلم محمد و بقیه رو قبول نداشته باشم و این فشار انقدر اذیتم کن که حتی از آفریننده خودم دور بشم درسته؟

چرا توی 2024 زمانیکه اکثر مردم به دانش رسیدن عده ای با دین اون ها رو به زنجیر میکشن اما خودشون کارهایی دقیقا برخلاف نسخه ای که برای مردم میپیچن انجام میدن؟

دقیقا منم وقتی تاریخ دبیرستان رو میخونم تو شوک میرم که حضرت محمد چطور بخاطر گسترش یک دین افراد کافر ...

از حقوق بشر نباید در خاورمیانه حرف بزنی😂فکر کن اون زمان میخاستی با اون تفکر حرف رو پیش ببری فکر نکنم بشه

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<

کشورھای اروپایی کہ دین ندارند تو قانون کشورشون فقط ھر مردی یہ بار میتونہ ازدواج کنہ و درصورتی میتونہ ازدواج مجدد داشتہ باشہ زنش طلاق بگیرہ اما تو دین ما صیغہ آزادہ من ھمسرم ۳سال یہ شھر دیگہ کار میکرد گندش دراومد اونجا زن صیغہ کردہ و میگہ مگہ خلاف شرع کردم

من تو شناسنامه ام دینم اسلام،،، ولی در واقعیت به هیچ دینی اعتقاد ندارم،،، و از اینکه به من این دین ت ...

منم و  واقعا ناراحتم 

نمیخوام چرت و پرت بگم ولی من بارها خدا رو دیدم حسش کردم ازش مشورت گرفتم اما زمامدار های اسلام و هر دینی که توی دنیا هست فقط به دنبال کنترلن جوریکه نه تنها از دین زده  شدم دیگه حتی نمیتونم اون ارتباط معنوی رو با خدا بگیرم

قضیه تناسخ و ورود روح بعد از مرگ ب ی جسم جنین آیا رد میشه و یا بعد از مرگ ما میریم برزخ از نظر اسلام

از نظر اسلام قضیه ی تناسخ کاملا رد شده اس چون هر روح برای یک جسمه 

و بله از نظر اسلام بعد از مرگ میریم تو برزخ که خودش بهشت و جهنم جدا داره

لاااایک نکنننن😤

کلا با این فلسفه بافی ها و روایت های داستانی مشکل دارم چون نه ثابت شده نه برای انسان امروزی قانع کنندس و اصرار مذهبی ها برای پذیرش داستان هاشون رو نمی‌فهمم 

قوانین انسانی برای جلوگیری از هرج و مرج کفایت می‌کنه و نیازی نیست همه رو مجبور کنی باور داشته باشند فلان انسان با خدا حرف زد یا زن از دنده مرد خلق شد(در مسیحیت)یا مثلا اون دنیا ۷۲ تا حوری میدن🥴

و هزار و یک شبهه دیگه مثل اینکه برده داری و چند همسری و خیلی از مجازات های تعیین شده توسط قرآن از نظر اخلاقی مردود هستند ولی اسلام یا مخالفتی نکرده یا حتی کار درست دونسته

من تو شناسنامه ام دینم اسلام،،، ولی در واقعیت به هیچ دینی اعتقاد ندارم،،، و از اینکه به من این دین ت ...

دقیقا 

و اینکه اطرافیانم به من بخاطر نماز نخوندن و انجام ندادن احکام اسلام احساس ناکافی بودن میدن 

لاااایک نکنننن😤
منم و واقعا ناراحتم نمیخوام چرت و پرت بگم ولی من بارها خدا رو دیدم حسش کردم ازش مشورت گرفتم اما زما ...

من خدا رو با قلبم و وجودم حسش میکنم و ارتباطم خیلی بهش نزدیکتر شده 

دین که خود شخص انتخاب نکرده و بلکه از طریق پیشینیانش  بهش رسید برام بی معنا 

از حقوق بشر نباید در خاورمیانه حرف بزنی😂فکر کن اون زمان میخاستی با اون تفکر حرف رو پیش ببری فکر نکن ...

آخه مگه نباید دین خدا کامل باشه؟ 

حقوق بشر ابتدایی ترین حقوق یه انسانه که حتی اونم رعایت نکرده به عنوان کامل ترین دین 

زده مردم بی گناه و کشته زنهاشون رو به کنیزی و صیغه گرفته بخاطر دین آدما ازشون رشوه گرفته 

آخه این کجاش به یه دین کامل میخوره 

لاااایک نکنننن😤
دقیقا و اینکه اطرافیانم به من بخاطر نماز نخوندن و انجام ندادن احکام اسلام احساس ناکافی بودن میدن

حرکات نماز برای بدن خیلی مفید حتما در طول روز انجامش بدید هرچند که تمایلی به تکرار سوره ها نداشته باشید