2777
2789
عنوان

امشب پارتنرم با خونوادش مجدد میان خونمون برا خواستگاری🙂✨

| مشاهده متن کامل بحث + 18608 بازدید | 415 پست
من هرچی میخونم متوجه نمیشم مشکلش چی بوده؟ اصلا شما مگه باهاش رابطه داشتی که متوجه شدی؟ فقط میگین رفت ...

قضیش یکم مفصله بقیه متوجع شدن 

ببین عزیزم 

ما فهمیدیم که تو نعوظ ایشون مشکل هست ینی کامل .....

بعد 

اون دوران ما تازه نامزد شده بودم برا اساس بی تجربگی یا هر چی من این مشکل رو ب خونوادم گفتم 

خونوادم گفتن باید جدا شی ما ی هفته بودم نامزد شدع بودیم 

و  تشخیص غلط ی دکتر 

باعث جدای ما شد 

بعد ما ی هفته بعدش باز باهم حرف زدیم ولی بیشتر پنهونی پارتنرم رفت عمل کرد 

نعوظ رو یعنی پروتز گذاشتن بعد 

بعد دکترش الان گفته سالمه مشکلی نداره 

میتونه ازدواج کنه 

خونواده منم میگن دیگه ما قبول نمیکنیم 

ولی خب من برا اساس خوبی پارتنرم ینی عالی بودنش و حس قلبیم میگم کاش ی فرصت بدن 

بریم دکتر 

و مشاور بعد جواب بدیم

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

دست نکش ازش حسرتش یه عمر جیگرت میسوزونه 

با پارنترت برین مشاوره خانوادت خبر نداشته باشن 

با مشاور حرف بزن هم تنها هم دوتایی بعد پیش دکترش هم خودت تنها برو باهاش حرف بزن ببین مشکلی نداره واقعا 

با مشاوره هم صحبت کنین بیاد پیش پدرتون وقتی پدرتون نمیاد مشاور بیاد پیشش حرف بزنه باهاش خودشون دوتا یعنی پدر و مشاور بعد مشاور وقتی حرفاش زد پارنترت هم جلو در منتظر باشه مشاور بگه پارنترت بیاد داخل توهم بری چهار تایی صحبت کنین تو .پدرت .مشاور .پارنترت

عشق ادمو احمق میکنه🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دست نکش ازش حسرتش یه عمر جیگرت میسوزونه با پارنترت برین مشاوره خانوادت خبر نداشته باشن با مشاور حرف ...

پس شما میگی 

من برن با پارتنرم هم با دکتر حرف بزنم هم مشاور و دست نکشم؟ 

الان جواب منفی دادن اخه بهش

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

پس شما میگی من برن با پارتنرم هم با دکتر حرف بزنم هم مشاور و دست نکشم؟ الان جواب منفی دادن اخه بهش

بله 

بعد ک مطمعن شدی از انتخابت از طریق مشاور و دکتر 

مشاور با پدرتون هم صحبت کنه ک شاید نظرش تغییر بده 

عشق ادمو احمق میکنه🖤
بله بعد ک مطمعن شدی از انتخابت از طریق مشاور و دکتر مشاور با پدرتون هم صحبت کنه ک شاید نظرش تغییر بد ...

نداد چی میشه🙂؟ 

تا جایی ک میتونین بجنگین برای عشقتون🙃

چن ساعته ازش خبر ندارم 

حرفشو نمیدونم الان واقعا...دلم براش تنگ شده......

چن ساعته ازش خبر ندارم حرفشو نمیدونم الان واقعا...دلم براش تنگ شده......

حق بده بهش ک نباشه الان خیلی سخته برای یه پسر ک اینجوری خورد بشه اونم مشکل جنسی نمیدونی چقد داره الان خودشو میخوره خودش و چقد مقصر میدونه و چقد غرورش خورد شده میترسه تورو سر همین مشکل از دست بده برای یه پسر یه مرد افتخارش همون پایین تنشه 😅ایشالا ک بهم برسید:))))

عشق ادمو احمق میکنه🖤
قضیش یکم مفصله بقیه متوجع شدن ببین عزیزم ما فهمیدیم که تو نعوظ ایشون مشکل هست ینی کامل .....بعد اون ...

اوه متوجه شدم. کلا تجربم میگه برای ازدواج احساسی تصمیم نگیر. خیلی منطقی باش. من خودم هرجا تو زندگیم به حرف پدر و مادرم گوش نکردم پشیمون شدم. اون اقا هم یک مدت ناراحته و بعد تموم میشه. میره دنبال زندگیش. من جای شما بودم این ریسک رو قبول نمیکردم. اصلا موضوع کوچیکی نیست. خیلی گناه داره ولی به نظرم با سرنوشت خودت بازی نکن. 

قضیش یکم مفصله بقیه متوجع شدن ببین عزیزم ما فهمیدیم که تو نعوظ ایشون مشکل هست ینی کامل .....بعد اون ...

ولی اینکه گفتی مشکل شکستی اسپرم و بی تحرکی داره چی؟ اینک ۹۷ درصد احتمال دادن باروری نمیشه با عمل درست میشه؟

به نظرم واقعا ریسکه ب این فکر کن چن سال از زندگیت بگذره بدون بچه میتونی ادامه بدی یا نه

شاید انقد دوسش داشته باشی که بتونی شاید هم زمان بگذره و بگی کاش همونجا جدا میشدم

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی
پس شما میگی من برن با پارتنرم هم با دکتر حرف بزنم هم مشاور و دست نکشم؟ الان جواب منفی دادن اخه بهش

این شوهرت بشه 

از خانواده ت کینه ی بدی تو دلش میمونه بابت تمام این تحقیرا

اسی من یه بچه دارم، مشکلات جنسی خیلی مهم اند، پدر مادرت حق دارند، تو میوه عمر اونایی تو بارزش ترین سرمایه شونی

خیرخواه ترین ادما هستن نسبت بهت

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند

اخه انتخاب توعه ب خانوادت این موضوع ربطی نداره منظورم اصل ازدواج نیست ولی مشکل بیماری ایشون ک تازه میگی حل شده کاملا ی چیزیه گ خودت باید تصمیم گیرنده باشی بنظرم با صلاح دید دکتر جلو برو چون معلومه دوست داره آقایان وقتی پس زده میشن اونم تو این مسائل خیبی بعیده برگزدن 

حالا اگه معتاد بود بعد ترک می‌کرد میگغتم ازه خانوادت حق دارن برا آینده دخترشون بترسن

ولی اخه این موضوع حل شدنیه

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
اسی من یه بچه دارم، مشکلات جنسی خیلی مهم اند، پدر مادرت حق دارند، تو میوه عمر اونایی تو بارزش ترین س ...

منم میدونم خودم خیلی اگاه تر هستم ب ایندم ولی من گفتم فرصت بدیم همین