2777
2789
عنوان

امشب پارتنرم با خونوادش مجدد میان خونمون برا خواستگاری🙂✨

| مشاهده متن کامل بحث + 19078 بازدید | 415 پست
اسی مشکلش چیه دقیقا

نعو.ظ نداشت 

ینی کامل نبود بخاطر بستگی شریان 

بعد رفت عمل کرد 

پروتز گذاشتن

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط اینو بگو کسی که اینمه تلاش میکنه کسی که دارو ندارو فروخت و خرج عملش کرد با هزار و یک امید رفت در ...

مگه هزینه عملش چقدر شد؟ 

من خودم جای پدرت گذاشتم و با همه این حرفا شرم داره تو روت بگه دخترم زندگی زناشوئی اون مسائل هم مهمه ولی میگه نه نه نه 

هرچی ميگه تو مخالف پدرتی 

این آقا بهتره بره سراغ یه دختر دیگه که از عملش چیزی ندونه به نظر من عزت اش هم سر جاش 

پس اگه دار و ندارش هم فروخت دیگه چیزی برای شروع زندگي نداره 

مگه هزینه عملش چقدر شد؟ من خودم جای پدرت گذاشتم و با همه این حرفا شرم داره تو روت بگه دخترم زندگی زن ...

۵۷۰ باهزینه بیمارستان اینور اونور۶۰۰

دارو ندار ک دوتا ماشین داره یکیشو فروخت 

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

آهان می‌خواستید رابطه داشته باشید.مگه میشه مرد خودش ندونه

داشت ولی خیلی شل تر 

دکتر گفت 

عادی بوده ک ندونه و من مطمئنم نمیدونست 

میدونست قبل من میرفت عملشو میکرد دیگه 

این همه حرف چرا میشنید

آهان می‌خواستید رابطه داشته باشید.مگه میشه مرد خودش ندونه

صد در صد میدونست 

پسرا از نوجوانی تو مدرسه راجع به این‌چیزها با هم حرف میزنن و کاملا آگاه بود مشکلش چیه فقط نخواست از در ضعف وارد شه 

برا بچه دارشدن مشکلی ندارن؟؟؟ اسی مسئله خیــــــــــــــــــلی مهمیه هااصصصصلا مسخره نگیر

ازمایشش اوکیه 

ببین من  نمیگم که الان بگیم بله 

میگم 

این رفتع عمل کرده دکترشم  تاییدیع سلامتیشو داده 

ی فرصت بدیم 

بریم با دوتا دکتر سه دوتا دکتر مشورت کردم با مشاور حرف بزنیم بعد 

بخدا حسرتش تودلم میمونه اینکارو نکنم

داشت ولی خیلی شل تر دکتر گفت عادی بوده ک ندونه و من مطمئنم نمیدونست میدونست قبل من میرفت عملشو میکرد ...

اسی جان یه چیزی بهت بگم

مگه میشه یه اقا ندونه کامل سیخ نمیشه(معذرت میخوام) 

باورش خیلی سخته

مردها تو زندگیشون هزااااااااااربار میشن

بابات حق داشته تو خودتم الان متوجه نیستی مسئله جنسی چیز کمی نیست

رفت عمل کرد 

دکترم تاییدیشو داده گفتع الان هیچی مشکلی نیست 

این خودشم میگه هر جا بگین من میام تا اطمینان داشته باشین