2777
2789
عنوان

امشب پارتنرم با خونوادش مجدد میان خونمون برا خواستگاری🙂✨

| مشاهده متن کامل بحث + 16922 بازدید | 409 پست
ب هیچ صراطی مستقیم نیست بابای من واقعا تصمیم من اشتباهع؟ شما قضاوت کنه تصمیمم اشتباهه ک میگم بهش فرص ...

نه عزیزم اگه مشکلش حل شده واقعا دلیل قانع کننده ای برای رد کردنش نیست برات دعا کردم هر چی از ته دلت میخوای همون بشه

به نام کاربری توجه نکن مشکل فنی پیش اومد🌱😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم اگه مشکلش حل شده واقعا دلیل قانع کننده ای برای رد کردنش نیست برات دعا کردم هر چی از ته دلت ...

قربونت 

دعا کنید خبری بشه ازش دارم میمیرم از فکر چ غصه

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

جای پدرت بودم اصلا خونه ام راهش نمی‌دادم چه برسه دختر دستش بدماین بی‌تابی های الانت هم گذریه از دل ب ...

چقد قاطع حرف میزنید 🙂

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

شاید اون آقا داره با خودش خلوت میکنه، نگران نباشبه‌نظرم بزار راحت باشهفردا بهش زنگ بزن

برا اون زنگ میگفت 

بعدا حرف میزنیم 

چقد قاطع حرف میزنید 🙂

چون درجریان مشکل پسرا هستم سنم از تو خیلی بیشتره چیزی که الان به چشمت نمیاد پنج سال دیگه برات خیلی پررنگ میشه و لبریز میشی 

پدرت داره زورش میزنه و میگه این پسر به دردت نمیخوره نکن خودت بیچاره نکن ولی کو گوش شنوا

چون درجریان مشکل پسرا هستم سنم از تو خیلی بیشتره چیزی که الان به چشمت نمیاد پنج سال دیگه برات خیلی پ ...

فقط اینو بگو 

کسی که اینمه تلاش میکنه 

کسی که دارو ندارو فروخت و خرج عملش کرد با هزار و یک امید رفت درمان بشه 

الان بیاد بگه درمان شدم 

شما باشین 

ی فرصت نمیدین بهش

برا اینکه از دوتا دکتر بپرسی بعد جواب بدی!

یعنی اگه شما جریان بیماریشو متوجه نمیشودید خودش قصد نداشت بگه خانوادت کاملا حق دارن

نمیدونست 🙂