چش_مشکی مدیر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 6128 عنوان امشب پارتنرم با خونوادش مجدد میان خونمون برا خواستگاری🙂✨ | مشاهده متن کامل بحث + 18964 بازدید | 415 پست دیروز تلفنی زنگ زدن بابام گفت نه نمیتونیم دختر بدیم بازم پارتنرم واسطه فرستاد که بذارن خونوادم بیان خونمون بابام نتونست گیر کرد بخاطر واسطه گفت باشه دارم از استرس میمیرم باورتون میشه قلبم میترکه؟دستم میلرزه ۸ و نیم میان اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂 1403/10/07 | 17:42 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ishe86 عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 899 خب دوست پسر همون پارتنر نیست چه فرقی دارن ما دهه شصتیا رو دریابید 😄
uzgun_kiz عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 4440 خب دوست پسر همون پارتنر نیست چه فرقی دارن عزیزم اون باکلاستره ول کن😂
شوگر_مامی_کوچک عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 10494 خب دوست پسر همون پارتنر نیست چه فرقی دارن همونه هردوشو میشه گفپارتنر هم رل میشه هم دوست پسر یا دختر هم نامزد هم همسر هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿 اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁
چش_مشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 6128 تو خودت با بابات حرف بزن تنها باشید اخلاق بابات بیشتر میشناسی ببین چجوری آروم میشه اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 2155 میدونیدی فکری کردم باهاش پنهونی دوتایی میخام چنتا دکتر بریم وضعیتشو بگیم اوکی دات مشاور بریم اونم ا ... عزیزم اول باید پدرت نرم بشه ، چون اینجوری هی پسره رو امیدوار میکنی غرورش نابود شد هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین 🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹
چش_مشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 6128 دیروز صب بهش گفتم خوب حرف زدم نرم شه ولی نشد گفتم بذار بیان اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂
sssssaaaarrrraaaaa عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 1589 بابات چی گفت؟ اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن
چش_مشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 6128 عزیزم اول باید پدرت نرم بشه ، چون اینجوری هی پسره رو امیدوار میکنی غرورش نابود شد پدرم راضی نمیشه دیگه چیکار کنم امشب بهم گفتن میخای ازدواج کنی برو بکن ولی ی جای کمی اوردی رو ما حساب نکن اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂
sssssaaaarrrraaaaa عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 1589 دیروز صب بهش گفتم خوب حرف زدم نرم شه ولی نشد گفتم بذار بیان باهاش حرف زدی نرم شده باز باهاش حرف بزن اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن
فییوناا عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 13964 دیروز صب بهش گفتم خوب حرف زدم نرم شه ولی نشد گفتم بذار بیان شما مشکل خاستگارتون مستقیم به پدرتون گفتید یا به کسی گفتید به گوش پدرتون رسونده
ishe86 عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 899 همونه هردوشو میشه گفپارتنر هم رل میشه هم دوست پسر یا دختر هم نامزد هم همسر ممنون از توضیحاتتون 😄
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 2155 پدرم راضی نمیشه دیگه چیکار کنم امشب بهم گفتن میخای ازدواج کنی برو بکن ولی ی جای کمی اوردی رو ما حساب ... پیامی که بهش دادی خیلی خوب بود هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین 🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹
چش_مشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 6128 بابات چی گفت؟ دیروز دادم گفت ی بار تمومشده رفته دیگه نمیشع بعد پارتنرم خودش زنگ زد شب بازم خونوادش زنگ زدن دیشب ک گفتن نه واسطه امروز فرستادن ب خاطر واسطه بابام راه داد خونه اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂
sssssaaaarrrraaaaa عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 1589 فقط با پدرت حرف بزن و نرمش کن اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن
ishe86 عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 899 عزیزم اون باکلاستره ول کن😂 باشه 😆😆آخه زمان ما این اصطلاحات رایج نبود همون یه دوست پسر بود اونم قایمکی