2777
2789
عنوان

لوازم ضروری سیسمونی

63 بازدید | 11 پست

مامانای باتجربه این لیست خرید سیسمونی منه میشه بگید کدوم اضافس یا چیو من فراموش کردم 

اول اینکه اتاق اضافه اندارم ولی یه قسمت از اتاق خودمونو براش درست می کنم نمیدونم تخت زویه بگیرم یا گهواره سنتی تا دو سالگی جفتش جواب میده شک دارم که هدر دادن پول نیست ؟ یه تختی بگیرم که که تا پنج سالگیش جواب بده ولی گهواره هم نیازمه که جا ندارم برای جفتش

حوله ، زیرانداز تعویض ، سرویس خواب چهارتیکه از این باید دوتا بخرم ؟؟؟؟ یعنی به دم دستی تو خونه با مسافرتی موقع بیرون رفتن ؟؟؟ ،، ساک حمل یا کریر نمیدونم کدومش بدردبخوره ، سرویس های بهداشتی مثل پودر و شامپو بچه سرویس وان ارایشی بهداشتی مثل سرلاک خوری تب سنج شانه برس ، پتو دور پیچ ، تشک بازی ، بالشت شیردهی ، پد سینه و شیر دوش ، پستونک ، شیشه شیر اونت ، ست بیمارستانی و کیف 

به نظرتون سرویس خواب های بازاری خوب هست ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخت لازم نیست، پسر من تا ۸ ماه خوابید روی تخت خودش ولی بعد دیگه اومد روی زمین

سرویس خواب من دوتا خریدم، خونه و بیرون

کریر خیلی کاربردی بود

لباسا تو لباسشویی با برنامه کودک

وان اضافیه، الان اسباب بازی میریزه توش

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
تخت لازم نیست، پسر من تا ۸ ماه خوابید روی تخت خودش ولی بعد دیگه اومد روی زمینسرویس خواب من دوتا خرید ...

خدا خیرت بده 

به نظرتون سرلاک خوری کاربرد داره ؟؟ حس می کنم اضافیه

سرویس خواب هم یه اندازه دوتا خریدین ؟؟؟ اخه این بازاریا انگار تا یک ساله اندازه ها یکیه پتوش کافیه ؟ یا پتو جدا بخرم 

وان هم خیلی دیدم همه جا پره پس برای حمام نی نی چی بخرم ؟ 

کریر بهم میگن تا سه چهار ماهگی استفاده میشه درسته ؟ 

بعد من سایز یک و دو از هر کدوم سه دست بخرم خوبه به نظرتون ؟ 

خدا خیرت بده به نظرتون سرلاک خوری کاربرد داره ؟؟ حس می کنم اضافیهسرویس خواب هم یه اندازه دوتا خریدین ...

سرلاک خوری کاربرد نداره، بچه تا نریزه و کثیف نکنه غذاخوری نمی‌شه 

سرویس خواب زمونه از این مسافرتیا خریدم که کوچیکه، یدونه بزرگتر، سایز تخت نوزاد

تا وقتی خیلی کوچیکه تو بغلم حمام میکردم، بزرگتر که شد می‌نشست تو یه لگن، الانم که کلا راه میره و بازی می‌کنه 

آره کریر مدت کم استفاده میشه، ولی استفاده‌ش زیاده، مهمونی، مسافرت، ماشین، حتی شبا برای خواب اگه بچه رفلاکس داشته باشه

منم کلا همه چیو تا ۶ ماه خریدم، بعد هرچی لازم داشتم دونه دونه خرید کردم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
اهان مینی واش هم خیلی شک دارم شما خریدین برای کوچولوهاتون ؟ که لباس هاش جدا شسته بشه

مینی واش نخریدم ماشین لباسشویی با پودر صابون میشستم.کریر هم سنگینه آدم دستش درد میگیره دوسه ماه اول که بچه سبکه کمی استفاده میشه ولی خودش سنگینه بچه هم سنگین بشه دیگه استفاده نمیشه.نخر.

سرویس خواب خودتون درست کنید بهتره.یا یکی بخر یکی درست کن.

اگر حمومتون جا داره سرویس پلاستیک حمامش رو بخر.بعدا که تونست بشینه ب درد میخوره.

پودر بچه و این چیزا ب درد نمیخوره.یه شامپو بخر با شامپو بدن.

ناخن گیر و شونه سر که نرم باشه. 

من سرویس قابلمه مخصوص بچه خریدم که استفاده نکردم بستگی به خودتون داره که استفاده کنی یا نه.سرویس آرکوپال یا این چیزا نخر.براش سرویس پلاستیکی بخر.هم لیوانش هم بشقابش هم کاسش چندسال استفاده میشه فک کنم قاشق چنگال هم داره.اگر نداشت قاشق چنگال رو هم بخر.این سرویس پلاستیک ها خیلی خیلی خوب و محکمن و نمیشکنه.اونیکیارو بچه می‌شکنه..شیشه شیر ساده بخر بزار بچه که ب دنیا اومد طبق مزاج خودش بخر شاید اصلا اهل شیشه و پستونک نبود.پستونک هم سیلیکونی بخر.سرویس کالسکه اگر بخری هم ساک داره هم کالسکه هم رورئک هم کریر.

لباس هم یه ست بیمارستانی بگیر(دوسه تیکه نخر از اون ۱۹ یا ۲۰تیکه ای ها بخر)دوتا شلوار از هر سایز تا ۰ـ۱ـ۲بخر.لباس زیر دکمه یکی دوتا بخر.بلوز شلوار نخی دوتا بخر سایز ۱و۲. یکی دوتا بلوز و شلوار برای بیرون بخر.دوتا جوراب و...کلا لباس کم بخر تا خودش ب دنیا بیاد.سعی کن لباس گرون نخری تا خودش بیاد.

پتو کلاهی بخر.پتوی معمولی بخر.قنداق فرنگی ست نخر فقط قنداقشو بخر.ست قنداق فرنگی بخری بالشت و پتو و تشک هم داره ولی خب من استفاده نکردم خودمون درست کردیم

تب سنج هم از داروخانه دیجیتالشو بعداً بخر.نزدیک واکسن دوماهگیش.دماسنج دیواری هم ب درد نمیخوره.بین تخت و گهواره ب نظر من تخت از اونا که تکون میخورن بخر.تخت و گهواره هردو کم استفاده میشن.اوایل تا وقتی بچه سنگین بشه یا بچرخه گهواره کاربرد داره بعدش دیگه خطرناکه.یکی دوسالگی به بعد تخت ب درد میخوره.بستگی داره ب اینکه سیسمونی میخوای بخری برای راحتیه بچت یا اینکه حرف خانواده شوهر یا مهمون برات مهم باشه مجبوری هردو رو بخری.

گلا بهت میگم اگر قصد نشان دادن و پز دادن داری بخر خب دیگه توی این دوره و زمانه آدم مجبور میشه این کارو کنه.اگر قصدت خرید چیزای ضروریه و بقیه مهم نیستن کمتر بخر در آینده بهترشو میگیری