مینی واش نخریدم ماشین لباسشویی با پودر صابون میشستم.کریر هم سنگینه آدم دستش درد میگیره دوسه ماه اول که بچه سبکه کمی استفاده میشه ولی خودش سنگینه بچه هم سنگین بشه دیگه استفاده نمیشه.نخر.
سرویس خواب خودتون درست کنید بهتره.یا یکی بخر یکی درست کن.
اگر حمومتون جا داره سرویس پلاستیک حمامش رو بخر.بعدا که تونست بشینه ب درد میخوره.
پودر بچه و این چیزا ب درد نمیخوره.یه شامپو بخر با شامپو بدن.
ناخن گیر و شونه سر که نرم باشه.
من سرویس قابلمه مخصوص بچه خریدم که استفاده نکردم بستگی به خودتون داره که استفاده کنی یا نه.سرویس آرکوپال یا این چیزا نخر.براش سرویس پلاستیکی بخر.هم لیوانش هم بشقابش هم کاسش چندسال استفاده میشه فک کنم قاشق چنگال هم داره.اگر نداشت قاشق چنگال رو هم بخر.این سرویس پلاستیک ها خیلی خیلی خوب و محکمن و نمیشکنه.اونیکیارو بچه میشکنه..شیشه شیر ساده بخر بزار بچه که ب دنیا اومد طبق مزاج خودش بخر شاید اصلا اهل شیشه و پستونک نبود.پستونک هم سیلیکونی بخر.سرویس کالسکه اگر بخری هم ساک داره هم کالسکه هم رورئک هم کریر.
لباس هم یه ست بیمارستانی بگیر(دوسه تیکه نخر از اون ۱۹ یا ۲۰تیکه ای ها بخر)دوتا شلوار از هر سایز تا ۰ـ۱ـ۲بخر.لباس زیر دکمه یکی دوتا بخر.بلوز شلوار نخی دوتا بخر سایز ۱و۲. یکی دوتا بلوز و شلوار برای بیرون بخر.دوتا جوراب و...کلا لباس کم بخر تا خودش ب دنیا بیاد.سعی کن لباس گرون نخری تا خودش بیاد.
پتو کلاهی بخر.پتوی معمولی بخر.قنداق فرنگی ست نخر فقط قنداقشو بخر.ست قنداق فرنگی بخری بالشت و پتو و تشک هم داره ولی خب من استفاده نکردم خودمون درست کردیم