چش_مشکی مدیر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 6018 عنوان امشب پارتنرم با خونوادش مجدد میان خونمون برا خواستگاری🙂✨ | مشاهده متن کامل بحث + 16290 بازدید | 408 پست دیروز تلفنی زنگ زدن بابام گفت نه نمیتونیم دختر بدیم بازم پارتنرم واسطه فرستاد که بذارن خونوادم بیان خونمون بابام نتونست گیر کرد بخاطر واسطه گفت باشه دارم از استرس میمیرم باورتون میشه قلبم میترکه؟دستم میلرزه ۸ و نیم میان اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂 1403/10/07 | 17:42 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چش_مشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 6018 ختمی چله ای چیزی بردار خانوادتون راضی بشن برن دکتر پرس و جو کنن نذری کن برای ایتام و بچه ها پرورشگاه ... اونقد دوتایی نذر کردیم....خسته شدم دکترش تایید سلامتیشو داد بازم قبول نمیکنن حتی ببینن. اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂
چش_مشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 6018 از ته دلم برات دعا میکنم ایشالا خوب پیش بره فدای دلت 🧡 اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂
im_raika عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2890 بغض کردم خیلی وضعیت، خرابه ابجی🙂 الان مادر و پدرتون هر دونفر مخالفن؟یا میشه یکی شون رو راضی کرد ؟
چش_مشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 6018 الان مادر و پدرتون هر دونفر مخالفن؟یا میشه یکی شون رو راضی کرد ؟ دوتاشونم مخالفن شدید اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂
im_raika عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2890 ببین من چیزی از شخصیت خانوادتون نمیدونم شاید راهی باشه برای راضی کردن شون مشاوره/روانشناس رفتید پیرامون مشکل تون ؟
چشات عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 596 از کجا باخبر شدن پدر ومادر واینکه این اقا چند سالشه چکارس یعنی فقط مشکل بیماری دارن
im_raika عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2890 دوتاشونم مخالفن شدید خواهری برادری چیزی نداری تاثیر بذاره روشون ؟ اصلا این مشکلشو چجوری فهمیدن ؟؟
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 2159 بغض کردم خیلی وضعیت، خرابه ابجی🙂 بیماریش چی بود مگه؟ هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین 🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹
چش_مشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 6018 ببین من چیزی از شخصیت خانوادتون نمیدونم شاید راهی باشه برای راضی کردن شون مشاوره/روانشناس رفتید پیرا ... ببین فقط میگن نمیشه ریسک کرد خب پارتنرمم عمل کرده اصلا توجع نمیکنن نه نرفتیم اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂
چش_مشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 6018 از کجا باخبر شدن پدر ومادر واینکه این اقا چند سالشه چکارس یعنی فقط مشکل بیماری دارن منه ساده گفتم کارمند بانک ۳۰ سالشه اره اونم عمل کرد دکتر تاییدیه گفت دیگه مشکلی نداری برو ازدواج کن اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂
im_raika عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2890 ببین فقط میگن نمیشه ریسک کرد خب پارتنرمم عمل کرده اصلا توجع نمیکنن نه نرفتیم ببین در اسرع وقت یک نوبت پیش روانشناس «ماهر و مجرب» شهرتون بگیر برو داستانو توضیح بده اون از تربند و شیوه هایی ک میدونه کمکت کنه خانواده راضی بشن
چش_مشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 6018 خواهری برادری چیزی نداری تاثیر بذاره روشون ؟ اصلا این مشکلشو چجوری فهمیدن ؟؟ هیچکس همه میگن ریسکع منم میگم باشه ریسکه بریم با دکتر حرف بزنیم نذارید تو دلم حسرتش بمونه نذارید میدونید چیا شنید از خونوادم؟ صد بار ردش کردن کیا رو واسطه کرد که فقط بیان حرفشونو بزنن اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂
چش_مشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 6018 بیماریش چی بود مگه؟ جنسی اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂
mrym1822 عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 4491 ممنونم مهربون خوش قلب🙂 عمیقا درک میکنم توی چه شرایطی هستیبخیر و قشنگی زیاد بگذره برات💗