2777
2789
عنوان

امشب پارتنرم با خونوادش مجدد میان خونمون برا خواستگاری🙂✨

| مشاهده متن کامل بحث + 16290 بازدید | 408 پست
ختمی چله ای چیزی بردار خانوادتون راضی بشن برن دکتر پرس و جو کنن نذری کن برای ایتام و بچه ها پرورشگاه ...

اونقد دوتایی نذر کردیم....

خسته شدم 

دکترش تایید سلامتیشو داد 

بازم قبول نمیکنن حتی ببینن.

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان مادر و پدرتون هر دونفر مخالفن؟یا میشه یکی شون رو راضی کرد ؟

دوتاشونم مخالفن شدید 

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

ببین من چیزی از شخصیت خانوادتون نمیدونم شاید راهی باشه برای راضی کردن شون مشاوره/روانشناس رفتید پیرا ...

ببین فقط میگن نمیشه ریسک کرد 

خب پارتنرمم عمل کرده 

اصلا توجع نمیکنن 

نه نرفتیم

از کجا باخبر شدن پدر ومادر واینکه این اقا چند سالشه چکارس یعنی فقط مشکل بیماری دارن

منه ساده گفتم 

کارمند بانک ۳۰ سالشه 

اره اونم عمل کرد 

دکتر تاییدیه گفت دیگه مشکلی نداری برو ازدواج کن

ببین فقط میگن نمیشه ریسک کرد خب پارتنرمم عمل کرده اصلا توجع نمیکنن نه نرفتیم

ببین در اسرع وقت یک نوبت پیش روانشناس «ماهر و مجرب» شهرتون بگیر برو داستانو توضیح بده اون از تربند و شیوه هایی ک میدونه کمکت کنه خانواده راضی بشن 

خواهری برادری چیزی نداری تاثیر بذاره روشون ؟ اصلا این مشکلشو چجوری فهمیدن ؟؟

هیچکس 

همه میگن ریسکع 

منم میگم باشه ریسکه بریم با دکتر حرف بزنیم 

نذارید تو دلم حسرتش بمونه نذارید 

میدونید چیا شنید از خونوادم؟ 

صد بار ردش کردن 

کیا رو واسطه کرد که فقط بیان حرفشونو بزنن