2777
2789
عنوان

پشت کنکوری های قشنگم اگ بگن قبول شدین و برین خوابگاه 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1967 بازدید | 110 پست
ای جانم عزیزه دلم خداروشکر واست خوب بوداجی گلم میگم این دو هفته بهت چجوری گذشت ؟؟؟ چی شد وفق پیدا کر ...

مطمئن باش عادت میکنی ب خودت میای میبینی از زندگی جدید و مستقل بودنت داری لذت میبری منم به شدتتتت وابسته خانواده بودم هفته اول خیییلی عذاب اور بود هر کی میگف عادت میکنی میگفتم نه من با شما ها فرق میکنم نمیتونم ولی واقعا عادت کردم بخاطر همین میگم میتونی ی هفته سختیته 

مطمئن باش عادت میکنی ب خودت میای میبینی از زندگی جدید و مستقل بودنت داری لذت میبری منم به شدتتتت واب ...

ای جانم چ خوب ک عادت کردیی😍

دانشگاهت با خونتون چه قدر فاصله داره ؟؟ چند مدت ی بار میری و میایی ؟؟؟

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم چ خوب ک عادت کردیی😍دانشگاهت با خونتون چه قدر فاصله داره ؟؟ چند مدت ی بار میری و میایی ؟؟؟

سه ساعت تقریبا هر وقت ک فرداش کلاس نداشته باشم برمیگردم چون امسال کلاسا دیر شروع شد کلاسا خیییلی فشرده بود ترم بعد سبک تر میشم سعی کن اونجا دوست و رفیق پیدا کنی ک بهت خوش بگذره

سه ساعت تقریبا هر وقت ک فرداش کلاس نداشته باشم برمیگردم چون امسال کلاسا دیر شروع شد کلاسا خیییلی فشر ...

از منم دقیقا مث تو سه ساعت راهه

میگم هزینه رفت و امدت سخت نیست ؟؟؟؟

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

من خداروشکر شهر خودم اولویت اولم زدم و رفتم 

الان به قدری فشار درس و دانشگاه هست ذوق که هیچ فقط میگم خداروشکر حداقل خوابگاهی نیستم 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

مرسییییییی قشنگمممم🥺🥺😍😍❤️❤️💚💚💚 بیا بغلم قربونت برم من اولین بار ک موقع ثبت نتم کنکور شد نرفتم ...

اسی من ۳ ماه پیش اومدم خوابگاه اولش سخت بود واقعا هم دلتنگی هم اختلاف با هم اتاقی حتی پیدا کردن کلاسا هم سخت بود تا بیفتی رو روال قشنگ یک و نیم دوماه زمان میبره

من خداروشکر شهر خودم اولویت اولم زدم و رفتم الان به قدری فشار درس و دانشگاه هست ذوق که هیچ فقط میگم ...

هعییییی خدا ماها شهر خودمون قبول نشدیم

اسی من ۳ ماه پیش اومدم خوابگاه اولش سخت بود واقعا هم دلتنگی هم اختلاف با هم اتاقی حتی پیدا کردن کلاس ...

الان چی ؟؟؟ دوست پیدا کردی و عادت کردی یا ن ؟؟؟💔

هعییییی خدا ماها شهر خودمون قبول نشدیم

نگران نباش بابا خیلیییی ها براشون کلی خاطره خوب میشه همین 

چه شهر خودت باشی چه نباشی هر کدوم یه خوبی هایی داره 

عادت میکنی و امیدوارم هم اتاقی های خوبی گیرت بیاد و تا حد امکان با همکلاسی هم اتاقی نشو

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

الان چی ؟؟؟ دوست پیدا کردی و عادت کردی یا ن ؟؟؟💔

دوست پیدا نکردم ولی با هم اتاقیم اوکیم الان ولی شرایط برا من سخته چون ی کشور دیگم و ایرانی کمه تو نگران نباش بری زود دوستم پیدا میکنی ولی آره عادت کردم تقریبا

نگران نباش بابا خیلیییی ها براشون کلی خاطره خوب میشه همین چه شهر خودت باشی چه نباشی هر کدوم یه خوبی ...

بازم خداروشکر ک قبول شدم هعییییی

من خیلی ب مادرم وابسته ام امیدوارم عادت کنم 

عزیزجان میشه بگید درصد های کنکورتون رو؟ارزش داره اگه نرسوندم یسال بمونم؟ ولی واقعا سخته

من گلم بالاترین درصدای دو تا کنکورم رو میگم اردیبهشت و تیر ینی 

زیست ۵۰

شیمی ۳۰ 

ریاضی ۲۰

فیزیک ۱۰ 

زمین ۱۵

بستگی داره قشنگم هدفت چی باشه ینی بخوایی واقعا در آینده کجا باشی اگ خیلی برات مهمه چ رشته ای قبول میشی بمون اگ ن و برات مهم نیست و نمیتونی بخونی برو

من گلم بالاترین درصدای دو تا کنکورم رو میگم اردیبهشت و تیر ینی زیست ۵۰شیمی ۳۰ ریاضی ۲۰فیزیک ۱۰ زمین ...

یعنی واقعا با این درصد ها قبول شد 🥲

اخه من تست کار نمیکنم 

فقط و فقط دارم رو معدل کار میکنم

نه حقیقتا خیلی مهم نیست فقط مامایی و‌دندون رو علاقه ندارم ...

نمیدونم فقط با معدل بالا و ی مقدار تست از زیست و زمین یا حالا هرچی میشه قبول شد یان

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 
من گلم بالاترین درصدای دو تا کنکورم رو میگم اردیبهشت و تیر ینی زیست ۵۰شیمی ۳۰ ریاضی ۲۰فیزیک ۱۰ زمین ...

کسی رو میشناختید که فقط با معدل بالا قبول بشه؟

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم