2777
2789
عنوان

پشت کنکوری های قشنگم اگ بگن قبول شدین و برین خوابگاه 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 84 پست
دقیقا مثل من:( با اینکه دانشجو شدم ولی دلم با رشته ام نیست .نه میتونم ادامه بدم و نه میتونم ریسک کنم ...

من میگم بنظرم بخون همزمان با دانشگاه شاید سال دیگ قانونشون عوض شد تونستی همزمان با کنکور دانشگاه بری 

اگ انصراف بدی خیلی ریسک واقعا 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

پرستاری اینارو دوست دارم خوب نمیتونی بری خودگردان 😕 دو سه ترمم یکم زیاده

باید برم خوابگاه خودگردان دیگ اجی. 🥲

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هزینش دارن علاقه هم فک میکنم دارماما نمیدونم دوراهی شده برام

اگ هزینه رو داری علاقه هم داری بروووووو

من رشته ای ک میخواستم دانشگاه آزاد این پیراپزشکی ها ترمی ۳۰ تومن بود اونم ترم اول و بعدها میشد ۶۰ میلیون 

مجبور بودم برم دولتی اگ تو داری برو

اگ هزینه رو داری علاقه هم داری بروووووومن رشته ای ک میخواستم دانشگاه آزاد این پیراپزشکی ها ترمی ۳۰ ت ...

تو پیراپزشکی ازاد میخواستی

اها واسه همین پشت موندی تا دولتی بیاری

من کلا پیرا نمیخام

چه دولتی چه ازاد 

رشته ای که خوشم بیاد ازاد بدون کنکور میشه رفت ترمی10ت

اشکال نداره دیگه عزیزم این چند ترم رو تحمل کن 🌱

فدات شم عاره 🥺❤️ 

تو پیراپزشکی ازاد میخواستیاها واسه همین پشت موندی تا دولتی بیاریمن کلا پیرا نمیخامچه دولتی چه ازاد ر ...

خب برو ب خاطر همین مبگم من مجبور بودم برم دولتی 

حتی آزاد شهر خودم پرستاری اوردم خواستم برم پولش خیلی بود نمیتونستم 

ولی تو ک هزینه اش داری و رشته ات رو هم دوست داری برو دیگ 

نگران نباش عزیزم منم ترم اولیم  پیرا پزشکی میخونم و خیلی برای خوابگاه استرس داشتم اما الا خیلی اوکیم و اینکه تجربه خیلی جالبیه برام دو هفته اول سخته بعدش انقددد اوکی میشی اصلا نگران نباش