2777
2789

من خودم میدونستم داداشام تو مجردی دوست بودن. مثلا یکی از داداشام با یه دختری دوست بود مشخص بود ولی من یازده سالم بود این چیزا رو نمیفهمیدم اصلا ولی داداشم گاهی گوشی رو میداد با دختره حرف میزدم.مثلا میگفت چطوری اینا میدونست بچم نمیفهمم.بعدشم با یکی دوست شد همش زنگ میزدن به هم اصلا دختره داداشمو به اسم کوچیک صدا میزد جلو پدرمادرش عادی بود اصلا.اون یکی داداشم که وقتی دوست بود زنش میومد خونه ما.ما اصلا همچین چیزی برامون عیبه.حتی میرفت خونه آجیم.آجیم تعجب میکرد نمیشناختش الانم ازدواج کردن به روشون نمیارن.حالا من با 27سال سن با یکی آشنا شدم اونم با نیت ادواج و همش فامیلیشو میگم یه بارم باش نرفتم بیرون و خونوادمو خبر نکردم که با یکیم. بخدا منو زدن. آبرومو بردن چیکار کردننننن 

۲۷ سال سنته و گذاشتی آنقدر دخالت کنند و بزنتت؟

خودت هم بی تقصیر نیستی استارتر گلی

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بابا ۲۷ سال سن داری 

به بقیه هیچ ربطی نداره 

محکم جلوشون وایسا

شاغلی؟

هر کجا هستم ، باشم ، آسمان مال من است . پنجره ، فکر ، هوا ، عشق ، زمين مال من است . چه اهميت دارد گاه اگر مي رويند قارچ هاي غربت ؟ من نمي دانم که چرا مي گويند : اسب حيوان نجيبي است ، کبوتر زيباست . و چرا در قفس هيچکسي کرکس نيست. گل شبدر چه کم از لاله ي قرمز دارد. چشم ها را بايد شست ، جور ديگر بايد ديد. واژه ها را بايد شست . واژه بايد خود باد ، واژه بايد خود باران باشد چترها را بايد بست ، زير باران بايد رفت .

چون اینجا ایرانه و بین دختر و پسر تبعیض هست 

تبعیض نه هاااا تبعییییییییییییییییییییییییییییییض

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بخیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

چون اون پسره تو دختری!!منطقت گوه خانواده ایرانی 

پسرشون هر غلطی بکنه دختر ی گوشه بشینه تا شاید یکی لطف کرد بهش گرفتش ندیده نشناخته

گٛلٛۉنێ مێراٛث بۉێلٛمۉ✌🏻♥️ برۉهێ لٛرسۉ گٛپ🥰            کاربری دست دوتا رفیقه خدایا شکرت بخاطر همه چیز راضیم به رضایت تو پروردگارم🍂🍁تاپیکای اولی و لری برای دوست جونیه و بقیه برای منه نور دختر بندست میشه گیر ندید به بنده؟نه تاپیک جنجالی میزنم که بخوام دروغ بگم نه دلیلی براش دارم میام که درد و دل کنم اینجا ممنونم قشنگم🍁🍃

بابا ۲۷ سال سن داری به بقیه هیچ ربطی نداره محکم جلوشون وایساشاغلی؟

شاغل بودم الان دو ماهه بیکارم. وقتی میرم سرکار برام خواستگار میاد وقتی میشنینم خونه بیرون نمیرم داداشم همش میگه تو زشتی تو فلانی