2777
2789
عنوان

انتقال دوم لطفابیاید

48 بازدید | 12 پست

من بهمن انتقال دوم دارم اولی منفی شدبایدروزچندم برم چندروزبایددررفت وآمدباشم جنینم فریزشده لطفابهم بگیدبایدبراش برنامه ریزی کنم 

همون روز سوم پری برو واسه دارویی چیزی 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی برای ای وی اف چند ماه باید برید و بیاید؟ هر بار هزینه اش جداست؟

اگه منفی بشه بایدبریم.اگه جنین داشته باشی باردوم فقط هزینه ی دارووانتقال وفریز.فقط هزینه ی عمل پانکچرحذف میشه

میرم اون بعدش بایدروز۱۲اینادوباره برم یانه دیگه چون جنین هست همون میمونه روزانتقال؟

نمیدونم من به مرحله انتقال نرسیدم اصلا😔

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
چراعزیزم.جنین تشکیل نشد؟

4تا تا جنین چهار روزه تشکیل شد دکتر گفت ضعیفن انتقال ندی بهتره،، من تو استان خودمون انجام دادم دولتی اون دکتره میگفت بری تهران بهتره ولی من اصلا شرایطش رو ندارم،، از طرفی تحمل مادر ندن هم ندارم

4تا تا جنین چهار روزه تشکیل شد دکتر گفت ضعیفن انتقال ندی بهتره،، من تو استان خودمون انجام دادم دولتی ...

منم تهران نرفتم ویجای خصوصی تواستانمون رفتم جنین تشکیل شدولی لانه گزینی نکردومنفی شدم.بنظرمن که زیادربطی نداره به مرکز.توهمین  مرکزکه من میرفتم یه نفرم مثبت شد

منم تهران نرفتم ویجای خصوصی تواستانمون رفتم جنین تشکیل شدولی لانه گزینی نکردومنفی شدم.بنظرمن که زیاد ...

میگفت تهران ازمایشگاهشون پیشرفته تره نمیدونم والا چیکار کنم شرایط اسپرم شوهرم افتضاحه مثل اینکه

میگفت تهران ازمایشگاهشون پیشرفته تره نمیدونم والا چیکار کنم شرایط اسپرم شوهرم افتضاحه مثل اینکه

برای ای وی اف خیلی اسپرم آنچنانی نمیخوادکه یکم تقویت بشیدکافیه جنین خوب تشکیل بشه نصف راهورفتی 

برای ای وی اف خیلی اسپرم آنچنانی نمیخوادکه یکم تقویت بشیدکافیه جنین خوب تشکیل بشه نصف راهورفتی

مورفولوژی مرکز ناباروری در حد 1،2 درصد بود تحرک 10،12 درصد، اونموقع که نمونه دادیم واسه ای وی اف گفتن95 درصد اسپرما. مرده، نمیدونم هرچی دکتر رفتیم (۵تا) 2تاشون کفتن واریکوسل داره3 تا گفتن نداره، یعنی در این. حد بلاتکلیفیم! نمیدونم دیگه. چیکار کنم. میگم یه دکتردیگه بریم اگه. گفت واریکوسله دیکه باداباد عمل. کنه. هرچیشد شد دیگه از این بدتر که. نمیشه