2777
2789
خدایی قبول دارین ترانه یه چیز دیگه اس شهاب حسینی هم ک جای خودشو داره چی بگم اخه این چ بازیگرایی بود ...

منم قبول دارم انتخاب بازیگراشون اشتباهه.

بازیگراشون بازی شون بد و کلیشه ای و مصنوعی هست و نتونستن کاراکترها رو خوب دربیارن.

اصلا بازی شون روی نقش ها نمی شینه.

والا من چون اصلی رو ندیدم متوجه چیزی نشدم شاید شماها اصلیش رو دیدن براتون بد بنظر میاد ولی من نقش فر ...

منم موافقم باهات ولی اگ یه قسمت از شهرزاد رو ببینی کلا نسخه ترکیشو نگاه نمیکنی خیلی داستانش قشنگ و جدابه مخصوصا بازی ترانه علیدوستی  نسخه ترکی خیلی جاهاشو عوض کرده  کلا جذابیتش از بین رفته 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه اخهههه چرا شهرزاد باید عاشق قباد شه ‌؟؟؟؟ این نمیره تو مخممممفرهاد به اون قشنگی

🤣🤣🤣نسخه خودمون برعکس دوس داری عاشق قباد شه چون قباد واقعا قباده 🤣🤣🤣

منم موافقم باهات ولی اگ یه قسمت از شهرزاد رو ببینی کلا نسخه ترکیشو نگاه نمیکنی خیلی داستانش قشنگ و ج ...

اره بابا ترانه علیدوستی یچیز دیگس کلا عالی نقش بازی میکنه

منم قبول دارم انتخاب بازیگراشون اشتباهه.بازیگراشون بازی شون بد و کلیشه ای و مصنوعی هست و نتونستن کار ...

خدایی بازیگرای خودمون خیلی طبیعی و احساسی بازی کردن اونا کلا تابو ک فیلمه ولی شهرزاد خودمون ادم باهاش هم دردی میکنه 

من دوس دارم شهرزاد با فرهاد باشه چرا قباد نه. چرا؟💔😂

اون قباد  قباد نیس 🤣🤣🤣شهرزاد خودمونو ببین برعکس از فرهاد خوشت نمیاد  دوس داری عاشق قباد شه هرچه زودتر 

خدایی بازیگرای خودمون خیلی طبیعی و احساسی بازی کردن اونا کلا تابو ک فیلمه ولی شهرزاد خودمون ادم باها ...

حتی بزرگ آقای ما استاد علی نصیریان با میمیک چهره اش حرف می زد .اصلا جذبه و ابهت و کاریزما از قیافه بزرگ آقای ما می ریخت.

ولی مال اونا نه .

تنها سریالی که هیچوقت دوس نداشتم شهرزاد بود اصلا خوشم ازین سبک فیلمای قدیمی نمیاد نمیددنم چطور وقتتو ...

منم تاحالا ندیدم الان داشت ورژن ترکیش رو میداد خواستم بپرسم ببینم به کی میرسه 

حتی بزرگ آقای ما استاد علی نصیریان با میمیک چهره اش حرف می زد .اصلا جذبه و ابهت و کاریزما از قیافه ب ...

افرین ...کلا هرجوری حساب کنی بازیگرای ما خیلی بهترن خدایی دمشون گرم 

اون قباد قباد نیس 🤣🤣🤣شهرزاد خودمونو ببین برعکس از فرهاد خوشت نمیاد دوس داری عاشق قباد شه هرچه ز ...

جدی؟

آخه اینا یه فرهاد جذاب عاشق انتخاب کردن😂💔 قبادشون زشته