2777
2789
عنوان

پشت کنکوری های قشنگم اگ بگن قبول شدین و برین خوابگاه 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 83 پست
طبیعیه ولی زندگیه دیگ باید برا اینده ات سختی تحمل کنییی البته سختیه قشنگیه😍چی قبول شدی؟؟سال چندم؟

هوشبری روزانه قبول شدم گل

چهارمین کنکورم 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

من ۵ سال ک پشت کنکور نبودم ۲ سال رو رفتم دانشگاه ازاد 🥺🥲 رشته ای ک نمیخواستم

چه رشته ای 

من دارم دیونه میشم دلم زندگی عادی میخواد

ولی من3 ساله مث کنکوری زندگی کردم 

بجز 3 سال دبیرستان 

دیگه دلم زندگی عادی میخواد

به میل خودم برم بیام اصلاح کنم بچرخم

برای پزشکی هم موندم وگرنه پیرا دوست ندارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه رشته ای من دارم دیونه میشم دلم زندگی عادی میخوادولی من3 ساله مث کنکوری زندگی کردم بجز 3 سال دبیرس ...

پیراپزشکی رو میاوردی پس حتما 

ایشالله ک قبول شی و راحت شی

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

الهیییییی عزیزه دلممم قربونت برم من اخه باورت میشه از بس درد کشیدم از اون زمان هنوز ک هنوزه میزنم ...

میدونم عزیزم درکت میکنم❤️ خداروشکر که تموم شد، به زندگی جدیدت سلام کن

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

دعااااا میکنم تو هم همین حس رو تجربه کنی خوشگلممممم از ته دلم از خدا میخوام🥺❤️❤️ این حس نصیبت کمه

قربونت عزیزم🥺❤️

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

واقعاااا😁😁😁 ترس و استرس نداشتی از اینک قراره از خانوادت دور بسی و بری شهر دیگ

من هنوز سال دیگه کنکور دارم ولی اگه رشته موردعلاقه ام باشه نه اصلا  عادت میکنم دیگه 🫣😀😀

باشد که غم خجل شود ز صبر ما...
چه رشته ای من دارم دیونه میشم دلم زندگی عادی میخوادولی من3 ساله مث کنکوری زندگی کردم بجز 3 سال دبیرس ...

دقیقا مثل من:( با اینکه دانشجو شدم ولی دلم با رشته ام نیست .نه میتونم ادامه بدم و نه میتونم ریسک کنم و انصراف بزنم

دانشجوی پیراپزشکی 👩‍⚕️.به سوالات کنکوریتون در حد توانم جواب میدم‌.🌸🌸🌸یه دانشجو پرتلاش که برای رسیدن به هدف اصلیش(پزشکی) تلاش میکنه.خوشحال میشم برای رسیدن به هدفم دعام کنی🙏

فکر کنم اون روز از خوشحالی واقعا بال دربیارم🥲 کاشکی اون روز میرسید

دانشجوی پیراپزشکی 👩‍⚕️.به سوالات کنکوریتون در حد توانم جواب میدم‌.🌸🌸🌸یه دانشجو پرتلاش که برای رسیدن به هدف اصلیش(پزشکی) تلاش میکنه.خوشحال میشم برای رسیدن به هدفم دعام کنی🙏

پیراپزشکی رو میاوردی پس حتما ایشالله ک قبول شی و راحت شی

نه نمیاوردم  

ولی میگم خب 

روحیم به این رشته ها نمیخوره 

نمیدونم دیگه 

دوست دارم برم ازاد بعد پشیمون شدم بعداااا کنکور بدم یا هر چی

من هنوز سال دیگه کنکور دارم ولی اگه رشته موردعلاقه ام باشه نه اصلا عادت میکنم دیگه 🫣😀😀

چ دوست داری قبول شی 😍😁؟؟؟؟

وای اجی امروز زنگ زدم ب خوابگاه گفتن بهت خوابگاه نمیدیم باید بری خودگردان تا دو یا سه ترم

نه نمیاوردم ولی میگم خب روحیم به این رشته ها نمیخوره نمیدونم دیگه دوست دارم برم ازاد بعد پشیمون شدم ...

ازاد اگ رشته ای دوست داری ک میتونی بری برو و اگ هزینه اش رو داری خودت اذیت نکن 

فکر کنم اون روز از خوشحالی واقعا بال دربیارم🥲 کاشکی اون روز میرسید

ای جونم الانم ک دانشجوی پیرا هستی ک 😍😍😍💚💚💚

اجی خوشگلم  میگم من صبی زنگ زدم ب خوابگاه گفتن بهت خوابگاه دولتی نمیدیم باید بری خودگردان هزینه اش میشه ترمی ۷ میلیون بعد گفتن معلوم نیست دیگ کی خوابگاه دولتی بهت بدیم ترم ۳ ب بعد 🥲🥲

چقدرم مسئولش بیشعور بود گوشی روم قطع کرد

چ دوست داری قبول شی 😍😁؟؟؟؟وای اجی امروز زنگ زدم ب خوابگاه گفتن بهت خوابگاه نمیدیم باید بری خودگردا ...

پرستاری اینارو دوست دارم 

خوب نمیتونی بری خودگردان 😕 دو سه ترمم یکم زیاده 

باشد که غم خجل شود ز صبر ما...