2777
2789
عنوان

پشت کنکوری های قشنگم اگ بگن قبول شدین و برین خوابگاه 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 83 پست

من رشته‌ای که میخواستم دولتی قبول شدم ولی خوشحال نبودم چون دانشگاهش دانشگاهی که میخواستم نبود باب میلم نبود از معیارهام پایین بود ولی رفتم هنوز نه کامل ولی تا حدی کنار اومدم با دانشگاه 

اما اینکه رشته‌‌ی دلخواهم رو میخونم حس خوبیه

ولی اگه فرصتش پیش بیاد بتونم دانشگاه رو عوض کنم به احتمال زیاد اینکارو می‌کنم 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوشبحالت ابجی دعا کن منم استخدام شغل مورد نظرم بشم 🥺🤍

خیلی حس خوبیه 

سال اول قبول شدی؟! روزی چندساعت مطالعه؟!

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

عزیزم تاپیکاتو دیدم بیخود ذهنتو درگیر شغل و اینجور چیزا نکن واسه یه آدم زرنک و درس خون همیشه کار هست ...

فدات شم من خانم خوشگلم 

من ک کنکور با زور و سماجت  قبول شدم 

این شغل رو هم با زور و سماجت بالاخره ب دستش میارم 😅😂

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

به به چه حس شیرینی 🌸

ایشالله ی روز همه پشت کنکوری این حس تجربه کنن

حس خرید برای دانشگاه 

حس خرید کوله پشتی 

حس رفتن ب کتابفروشی بدون اینک مجبور باشین کتاب تست خیلی سبز و ای کیو بخرن 😅

حس خرید لحاف و تشک دانشگاه یا مانتو 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

خوشبحالت ابجی دعا کن منم استخدام شغل مورد نظرم بشم 🥺🤍خیلی حس خوبیه سال اول قبول شدی؟! روزی چندساعت ...

ایشالله ک استخدام شی قشنگم 😍💚 

اشکال نداره بپرسم چ شغلی رو میخوای زندگی سخته آبجی باید چیز هایی رو ک میخواییم ب زور ب دست بیاریم

😅😂چند وقت پیشا توی یه تاپیکت بودن ازت نظر خواستم راجب درس اینا چطور خوندی و...

جوآب دادم ؟؟؟؟؟ اگ ندادم ببخس توروخدا حتما ندیدمم💔💔

جوآب دادم ؟؟؟؟؟ اگ ندادم ببخس توروخدا حتما ندیدمم💔💔

نه جواب دادی عزیزمم من معمولا اسم کاربرا یادم نمی‌مونه ولی چون ازت سوال پرسیده بودم جوابمو دادی یادم اومد..گفته بودی سختی کشیدی و بالاخره هوشبری قبول شدی 

خیلی خوشحالم برات گل🥺♥️

ایشالله ک استخدام شی قشنگم 😍💚 اشکال نداره بپرسم چ شغلی رو میخوای زندگی سخته آبجی باید چیز هایی رو ...

نیرو انتظامی عزیزم🥺.

رشتم انسانیه دلم میخواد فرهنگیان قبول بشم ولی با وجود این سهمیه ها و... بعید میدونم :)

ولی به هر حال تلاشم رو میکنم 🥺

دانشگاه افسری هم خوبهه 

نظر تو چیه؟!

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

من رشته‌ای که میخواستم دولتی قبول شدم ولی خوشحال نبودم چون دانشگاهش دانشگاهی که میخواستم نبود باب می ...

منم میخواستم دانشگاه و شهر خودم قبول شم و ب هیچ وجه از مادرم دور نشم 

منم اجی دوست نداشتم برم شهری ک خیلی گرمه ولی الان برعکس ی جای خیلی گرم قبول شدم عاشق برف و بارونم و اونجا خبری از بارون و برف نیس

ولی از پشت گنکور بودن و تحقیرهای بقیه بالاخره بهتره دیگ ن

منم میخواستم دانشگاه و شهر خودم قبول شم و ب هیچ وجه از مادرم دور نشم منم اجی دوست نداشتم برم شهری ک ...

امیدارم موفق باشی با دست پر برگردی شهرت

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
🥺خداکنه بوووووس بهتتتت زیبا ببین خیلی عادیه چون تو داری از اون نقطه امنت خارج میشی آخرش که چی تا آخ ...

افرین خوشگلم دقیقااااا آدم از نقطه امنش خارج میشه ی اتفاق جدید شهر جدید 

افرین تا آخر عمر ک نمیتونستم بمونم ور دل مامانم بعدش همه مسخرم کنن پیر بسم بدون اینک ب جایی برسم

چرااااا خواهرم حسابی حسادت میکنه میگ اگ بری اینجور میکنم اونجور میکنم مامان اذیت میکنه میدونه روش حساسم 

فقط من مادرم میسپارم دست خدا 

اوه یکی از دوستای دوران دبیرستانم اینقدر حسود بود بهم میگفت خب ک چی الان سنت زیاد شده میخوای بری ی رشته دیگ بخونی و همش میگفت اشتباه کردی اشتباه کردی سنت زیاد میشه کی میری سرکار

مبارکت باش ... من ک نمیشناسمت ولی امیدوارم همیش موفق باشی

قربونت برمممم من عزیزه دلم خیلی خیلییی ممنونم ازت😍🥺💚 امیدوارم تو هم همیشه خوشحال باشی