2777
2789
عنوان

دعا کنید تاوان بده همین روزا

47 بازدید | 8 پست

از احساساتم سو استفاده کرد ولی خوشحالم که رفت میدونی چرا؟ 

انقدر زجرم داد تو همین مدت که بریدم ازش، از این نامردایی بود که میگفت مردی که زنش بارداره حق داره خیانت کنه چون نیازشو برطرف نمیکنه 

فقط امیدوارم خدا کاری کنه تاوان بده اونم جلوی چشم من 

سهم خودت از این سو استفاده چقدر بوده؟؟؟؟؟اون نامرد درست ولی خودتم مقصری،

من مقصرم خیلی هم مقصرم ولی نیت اون بد بود 

مردا خودشون میدونن زن چه حسی داره سر همین ازم استفاده کرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من مقصرم خیلی هم مقصرم ولی نیت اون بد بود مردا خودشون میدونن زن چه حسی داره سر همین ازم استفاده کرد

شاید فرد مذهبی نباشی و این حرف من برات مفهومی نداشته باشه،

ولی من از دید خودم که مذهبی هستم بهت پیشنهاد میکنم  توبه کن و از خدا بخواه برات جبران کنه 

اینطوری هم آرامش پیدا می‌کنی و هم انشالله در آینده نزدیک یه فرد لایق قسمتت میشه😍

اینم یادت باشه طرف دور هاش رو میزنم دوباره برای سو استفاده ازت بر میگرده ،اینبار با زبون گرم و نرم تر ،حواست باشه

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
شاید فرد مذهبی نباشی و این حرف من برات مفهومی نداشته باشه،ولی من از دید خودم که مذهبی هستم بهت پیشنه ...

واقعا امیدوارم خدا منو ببخشه من تقصیر خودم رو قبول دارم خیلی اشتباه کردم