2777
2789

دیشب بالای گوشمو سوراخ کردم الان دقت میکنم اصلن یکی نیس خیلی ضایعس بنظرتون یکیشون دربیارم بسته بشه بهتره فقط اونی که جاش خوبه بمونه بنی فقط یه گوشم سوراخ باشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا خدایی خیلی بالا پایین سوراخ کرده من فک کردم خودت احساس میکنی زیاد درد داره ؟اگه درد نداره اونی ک ...

دست میزنم درد داره نمی‌زنم نه 

میترسم دربیارم بدتر عفونتی چیزی کنه یا پر نشه سوراخش

بعد یکی بمونه شیک تره یا جفتش باشه

یکی شیک تره بنظرم دربیاری چرا باید عفونت کنه خودش گفته در نیار؟

نه خودش چیزی نگفت فقط مراقبتاشو گفت 

فقط دو دل بودم که یکی شیک تر نباشه یا قشنگ نباشه و اینا

دست میزنم درد داره نمی‌زنم نه میترسم دربیارم بدتر عفونتی چیزی کنه یا پر نشه سوراخشبعد یکی بمونه شیک ...

من سوراخ کردم خیلی اذیت شدم .. آخر گذاشتم بسته شد و خدا رو شکر هیچ جایی هم نموند ازش

یکی دارم و به نظرم یکی شیکتره

من سوراخ کردم خیلی اذیت شدم .. آخر گذاشتم بسته شد و خدا رو شکر هیچ جایی هم نموند ازشیکی دارم و به نظ ...

عه واقعا ینی کلا تو کوشان یه سوراخ داری یا یه گوشت دوباره تک سوراخ کردی