یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
طریقه مصرفش چی بود شنیدم باید آبرسان زد و اینجور چیزا میشه روش دقیق درمانشو بگی
شب و صبح به پوست تمیز زدم تا ۱کرم تموم شد متاسفانه ادامه ندادم البته من لک ملاسما داشتم یهویی اومد رو صورتم و از قبل نداشتم نمیدونم از کجا اومد و به کجا رفت😄😄
درمالیفت چند ماه زدم هم پنش هم کرمش قبلش کرم دیگه هم بود اسمش رو یادم رفته ولی اصلا تغییر نکرد بدتر ...
ببین خودم از سر گونه هام شروع شد هر چی دکتر رفتم هی طی چند سال بدتر و بدتر شد که دیگه نمیخواستم تو آینه نگاه کنم ،یبوستم حاد بود ،الانم بهتر شده ولی هست ،خودم چندین کرم استفاده کردم اولین آگوستا بود که لک هام رو برد وقتی نزدم لک های اولی روی گونه برگشت ولی پشت لب و دو طرف صورت دیگه برنگشت برای اون دوتا هم کرم جواهر و کرم رز ،کرم ارچ و ،،،،زدم تا میزدم کاملا میرفت ول میکردم برمیگشت ،دیگه به صلح و پذیرش رسیدم ،تعریف ای سی ام شنیدم خیلی رضایت داره ولی تو گوگل دیدم نوشته کورتن داره ،